Rządzący próbują dac nowa posadke Sikorskiemu. Probowali...

Rządzący próbują dac nowa posadke Sikorskiemu. Probowali wepchnac Radka na szefa NATO. Jakie szczescie, ze nie przeszedl. Ten typ jest niesympatyczny, zaden dyplomata, rozum w piesciach a nie w glowie, zadnego taktu. Poza tym po co nam to NATO? Powinnismy wyrzucic te bazy z naszego kraju jak najszybciej zanim sprowokuja katastrofe dla Polakow. Ludnosc polska nie byla konsultowana ani w sprawie NATO, tych tarcz czy uczestnictwo w amerykanskich wojnach. To zadna demokracja lecz dyktatura w najgorszj amerykanskiej wersji.

16 komentarzy

Eleonora

Masz rację . To postać adoptowana....o fizjonomii chłopaka z poprawczaka

3 6
ID:60761

Moher

~Ada nie mów ,że jest taki kiepski ,Chyba nie zaprzeczysz ,że w dożynaniu watahy jest dobry

5 7
ID:60763

Ada

@~Moher:

Zamiast z amerykanami pownien dogadać się z Putinem ale czego spodziewać się po kimś kto ma amerykanke za żonę.
Tylko z Rosją i Putinem Polska może uwolnić się od dyktatury unii i ameryki.

3 14
ID:60769

Cycu

@~Ada: to twoja przyczepa kempingowa stoi w lesie niedaleko jeziora Czarne. Jeśli tak, to wyjaśnia ciągoty do rosjan.

7 2
ID:60772

Ada

@~Eleonora: w naszym rzadzie jest caly zwierzyniec poza "bojownikami" typu Sikorskiego. Kaczki, Donaldy, Mausy (Mike). Skad oni to wszystko wytrzasneli. Ludzie nie glosowali na nich.

2 5
ID:60776

sportowiec

@Ada: startuj w wyborach. I zrób porządek.

2 0
ID:60777

ozon

>>"ludność polska nie była konsultowana..." Matko kochana! Dziewczyno!
Ośmieszasz się na każdym kroku! To żenujące żeby mając dostęp do internetu tylko w taki sposób z niego korzystać!
Poprawnie prostego zdania nie potrafisz sklecić. Zacznij sie dokształcać jeśli coś w życiu chcesz osiągnąć...
Sikorskiemu intelektem do pięt nawet nie sięgasz ..

6 5
ID:60778

Zofia

Wy sie nasmiewacie a to sa fakty o okupacji Polski prwew ameryke

0 8
ID:60780

cichyobserwator

@~ozon: Daj spokój takim wpisom ( Ada czy Krystyna ), ja sobie odpuściłem bo do tego typu rozumowania po prostu nie ma logicznego podejścia. Chętnie zaprosiłbym te panie na drinka bo pewnie efekt byłby piorunujący.

5 6
ID:60781

Ada

@~cichyobserwator:

I dlatego nie dbamy o to co Pan pisze bo wzorem dla nas jest Pan Radio a to co piszemy to sa fakty tak samo jak to co pisze Pan Radio

4 3
ID:60785

ozon

Masz racje kolego ( chyba mogę tak Ciebie nazwać?) "cichyobserwatorze".
Czasami emocje poniosą bo nic mnie tak nie przeraża jak prymitywizm i to szczególnego rodzaju.
Pozdrawiam.

5 3
ID:60801

Selin

Mam nadzieję, że pod tymi kobiecymi loginami niekoniecznie kryją się kobiety, bo byłoby mi wstyd..

1 1
ID:60818

fiskus

Dualizm polityczny i zgodność panów w tej samej sprawie @ ozon i @ cichyobserwator jest zaskakująca. A tak do rzeczy , Vincent widziany był wczoraj na ulicach naszego miasta. Przybył tu w celach turystycznych poniekąd.

1 1
ID:60829

Ada

@~fiskus:

Musimy zrobić tak jak Krymowianie i powolac wlasną samoobrone ktora ochroni nas przed tym rzadem. Ciesze sie ze Pani nas popiera. Jeszcze przywrocimy przedsiebiorstwa państwowe i normalne zasady, takie jak daniej.

1 6
ID:60840

ozon

Niestety! "z tej mąki chleba nie bedzie" droga "Ado" i nadal pozostanie Wam śpiewać cienkim głosem "hymn" ..." mało nas ,mało nas do pieczenia chleba..."

3 3
ID:60845

fiskus

@~Ada: Sama widzisz, że nawet szacowny @ozon wzdycha cienkim głosem -komuno wróć !

0 3
ID:60865

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA