czy policyjny pojazd którym poruszają się znani w mieście...

czy policyjny pojazd którym poruszają się znani w mieście "tajniacy " CW 170.... ma jakieś przywileje inne niż użytkownicy dróg we włocławku ? otóż w dniu dzisiejszym 1-04-2014 r jadąc od Chopina w kierunku plac wolności na wysokości ul Cichej popełnił wykroczenie zawracając na wysokości kwiaciarni na linii podwójnej ciągłej zaraz za żółtymi barierkami oddzielającymi pasy ... nadmieniam że w chwili popełniania wykroczenia nie miał włączonych sygnałów ostrzegawczych ani dzwiękowych ! czy takie cwaniactwo jest słuszne i legalne w tym mieście ? czy to są święte krowy ?

12 komentarzy

george best

Musisz mieć dowód .Nagranie .Zainwestuj w kamerkę i nagrywaj a jest wiesz dobrze co .Bo niekturzy to nawet karty rowerowej nie powinni mieć.

1 5
ID:60796

abcde

Tam jest monitoring. Proponuję zgłosić sprawę do odpowiednich służb.

2 1
ID:60797

leser

george best tobie proponuję wrócić do szkoły i podciągnąć się z ortografii bo błędy jakie robisz to proszą się o pomstę do nieba.

4 0
ID:60798

george best

No dobra jest film

1 0
ID:60800

Oliwia

To samo dzieje sie z syrenami policyjnymi i karetkami pogotowia. Nie musza a uzywaja jak najglosniej te syreny. Przeciez to jest szkodliwe dla zdrowia.

0 4
ID:60803

ket

Tak,a niektÓrzy to powinni nauczyć się prawidłowej pisowni.....

2 0
ID:60807

george best

@~leser: mi pisanie w języku polskim jest niepotrzebne.Pisze i wiem że robię dużo błędów .Ale moich dzieci już nie ucze pisać po polskiemu bo to i tak niepotrzebne .Angielski,Francuski,Włoski to tak ale język polski komu to potrzebne.
Pomsta do nieba to co to kolejny katolicki zwrot.Co w tym niebie jest?

0 7
ID:60808

Olo

@~george best: Nieuk.

5 0
ID:60823

pionier

pan best to typowy"polaczek"-nasra we własne gniazdo bez obawy że się g...m pobrudzi.Czy ewentualnie mówiąc po polsku też już mówisz z obcym akcentem?

3 0
ID:60872

george best

@~pionier: Ani ze mnie polaczek ani holender uważam siebie za obywatela świata.Choć przyznam że dążę do tego aby w Polsce powstawało wiecej miejsc pracy niż baraków kościelnych.Żeby ten narod wreszcie się przebudził i żył w takim spokoju jak obywatele Holandii.
żeby ludzie byli uśmechnięci nie kradli i rząd nie dawał kasy na księży to oni mają sobie zarabiać na siebie jak to robi Zuzia sprzątaczka czy Waldek monter.

0 0
ID:60884

pionier

akurat tak się składa że pogląd na kk mamy taki sam.Zresztą czytając Twoje komentarze paru innych kwestiach też byśmy się zgodzili.Tylko co rugowanie kk ma wspólnego z zacieraniem swojego pochodzenia tego nie wiem.Dla nie to raczej niezozumiałe ale może masz swoje powody.

0 0
ID:60888

george best

@~pionier: mi nie jest potrzebne to abym był dumny ze jestem polakiem czy teraz holendrem.Owszem jak ktoś pyta skąd pochodzę mówię że z Polski.Ale tak jakoś mnie nie bawi żebym to miał podkreślać .

0 0
ID:60948

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA