W kalendarzu na 2014r. S...F... namawia swoich abonentów do...

W kalendarzu na 2014r. S...F... namawia swoich abonentów do rozliczeń z wykorzystaniem e-faktur. Niestety przesyłane e-mailem faktury są wadliwe gdyż w części służącej do rozliczeń, pod numerem konta; brak nazwy jego właściciela, co dyskwalifikuje druk w banku lub na poczcie. Podejmowałem próby namówienia S..F.... do usunięcia w/w wady. Niestety, urzędnicy operatora odmówili zajęcia się problemem. Odstąpiłem od dalszego korzystania z e-faktury.

6 komentarzy

ozon

Radzę odstąpić też od korzystania z usług tej firmy.

5 3
ID:60832

Oczytany

Nie wiedziałem o tym, ale sprawdzę niebawem. Nie wydaje mi się żeby z Sa..Fi... nie zajęli się tym problemem. Nie narękę im?

2 0
ID:60834

Bajerant

@malin jak nie wiesz co ma być a co nie na e-Fakturze, to lepiej nie zabieraj głosu. Faktura jest oki. A jak jeszcze ciumoku nie wierzysz , to przedzwoń do US.

2 1
ID:60838

abcde

To prawda. W PKO też mi powiedziano, że musi być nazwa właściciela. A S-F na to niemożliwe! Chyba nie mają wystarczająco dużo pojęcia nt. faktur. Może kurs z PUP?

4 1
ID:60844

Mk

Dzięki za info, miałem zamiar korzystać z e- faktury ale wobec zaistałeych kłopotów zostanę przy tradycyjnej formie roliczeń z tym operatorem. Sytuację poprawiło by wejście jakiejś konkurencji ale giganta, gdyż oni też mają swoje za uszami stosując w umowach rozmaite często niedozwolone klauzule. Njabardziej jrytujące w przekazie telewizyjnym są te stopklatki albo drgający obraz.Miłego dnia wszystkim,;)

1 0
ID:60870

Bajerant

Ale oczytana ciemnota.

1 1
ID:60874

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA