Od kilku tygodni na "Pchlim Targu" zadomowiła się grupa...

Od kilku tygodni na "Pchlim Targu" zadomowiła się grupa oszustów (trzech osobników i niewiasta) grających w tzw. "3karty", w tym akurat przypadku w cukierki. Dzisiaj byłem świadkiem jak "przekręcili" jakiegoś przybysza z okolic na kilkaset złotych. Kiedys po targu chodzili ochroniarze, teraz już ich nie widać... O Policji i Straży Miejskiej nie wspomnę. Może chociaż administratorzy targowiska raczyliby pobierać opłatę placową od tych oszustów???

15 komentarzy

Radio_Moskwa

Widać że wracamy do czasów przedwojennych :)

7 3
ID:60996

RP

Ten Pchli targ jest lustrzanym odbiciem RP.

9 3
ID:60997

wpyskgo

@~darkbreaker czy jak ci tam, nie graj wojtek, nie przegrasz portek. To stare przysłowie. A po wtóre, przeszkadzają Ci? Jest katodemokracja i wszystkim wolno!!!! Uległy Krk spolegliwy rząd rżnie wszystkich wokół wespół z purpuratami!!! Miej do nich pretensje i pisz na Berdyczów.

6 7
ID:61000

darkbreaker

@~RP: Nie rozumiem - "lustrzanym odbiciem RP " czyli odwrotnym odbiciem Ciebie ???

3 1
ID:61002

darkbreaker

@~Radio_Moskwa: Powiem Ci, że lubię chodzić na takie targi, dla mnie to fajny sposob na niedzielną "nudę". Odwiedzałem takie targi w Danii, Holandii, Francji,Niemczech, Austrii i powiem Ci że tam już dawno wrocili do czasów "przedwojennych"...

2 0
ID:61003

Radio_Moskwa

@~darkbreaker: Pewnie tak :) A targi to faktycznie czasami całkiem fajny sposób na nudę.

3 2
ID:61004

abcde

@~darkbreaker: Boisz się zadzwonić na policję? Czy może nie posiadasz telefonu komórkowego?

2 2
ID:61005

george best

W trzy karty z nim zagrali dobrze że nie w oczko wiadomo jakie.Wspomne słowa Korwina 25%ludzi w Polsce to debile więc jak debilowi zachciało się grać to ma teraz.

2 1
ID:61006

RP

@~darkbreaker: Nie rozumie, nie rozumie. Nie jęcz, tylko niech ci ktoś wytłumaczy. Hahaha

1 1
ID:61009

negocjator..

ja tam o tą niedzielę widziałęm straż miejską , chodzą w 3 , jeden umie czytać , drugi pisać a trzeci pilnuje naukowców !

6 4
ID:61015

ktos cos

Czy zostal ktos oszukany teraz na pchlim?znajomy kupił telewizor i jest popsóty.babka z gosciem dali jeszcze mu numer tel.gdyby cos bylo nie tak.

0 0
ID:64779

ktos cos

I ten znajomy zadzwonil przy nich na ten numer i bylo ok,jak wrocil do domu zobaczył ze telewizor nie działa,probowal sie do nich dodzwonic ale tel.wyłączony.był teraz na pchlim ale nie było tych oszustów.czy ktos jeszcze był oszukany przez nich.a moze ktos wie o kogo chodzi.

0 0
ID:64780

Xxxxx

12.04.2015 byłem na Pchlim Targu i widziałem jak ta szajka ( 3 typów i 1 czarna dziewczyna) oszukali jakiegoś gościa na parę stówek. Gość w czapeczce mieszał na stole 3 krążki. 2 typów i ta dziewczyna niby też grali ale byli raczej podstawieni. Zna ktoś ich wogóle i skąd są?

0 0
ID:66078

XxX

Dzisiaj 26.04.2015r , 3 gości oszukało na pchlim targu we włocku kilka osób w grze w 3 kubki. Fajnie jest chować kulke w ręku bo naiwny który chce wygrać na pewno jej nie zobaczy. Koleś który kręci biznes jest wysoki, ok 190cm w wieku ok 25-30lat, drugi grubszy ok 175cm i ok 35-40lat-ciągle wygrywa, rzadko przegrywa, łazi z czarną saszetką przewieszoną na ramieniu i drze morde że każdy mu zasłania. Trzeci kręci sie w kółko i pilnuje czy nikt nie idzie. Starszą Panią oszukali na kilka stów a potem zezwali... Jak komuś się trafi przyjemność ich spotkać, niech dzwoni na Policję-Straż Miejska nic nie zdziała bo nie ma wstępu na targ! Reagujcie na oszustów, ty musisz łapy zdzierać w robocie za "Najniższą krajową" a tamci w jeden zarabiają na naiwności!

0 0
ID:66223

Xxxxxxxx

@~XxX: to ta sama grupa która oszukała ludzi 12.04.15. Opisani mężczyźni to Ci sami tylko wtedy była jeszcza mała czarna dziewczyna. Czy ktoś ma na nich namiar albo ksywe czy dane? Gość w czapeczce obsługujący stół jest mi znjaomy z widoku z miasta. Podobno lubią też stać na Zielonym Rynku.

4 0
ID:66297

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA