Ludzie jak chcecie zmian musicie w przyszłych wyborach dać...

Ludzie jak chcecie zmian musicie w przyszłych wyborach dać gloś na Korwina.Bo czytając wiele artykułów na tym portalu aż się prosi aby w kraju zapanowal spokoj.Żal najbardziej tych ludzi którzy pokończyli szkoły studia i tyrają za 2 klocki na miesiac.Opłacając dom prąd mogą kupić tylko gaz do samochodu.

3 komentarze

ozon

Gdyby myśleć jak pan Korwin to należałoby powiedzieć tak: osoby z kłopotami logopedycznymi nie powinny zabierać głosu publicznie ponieważ mówią tak bełkotliwie jak pierwszy lepszy menel ledwo trzymający się na nogach!
Zatem pan Korwin Mikke powinien szybciutko zamilknąć- no chyba ,że sam siebie nie słyszy.... no i dla swojej wady jest szczególnie tolerancyjny...

4 3
ID:61025

george best

@~ozon: tu nie zgodzę się z Tobą .On ma ten sam program od ponad 10 lat.Mam nadzieje że teraz uda mu się .Tym bardziej że chce zlikwidować zusy ile to biedactw tam pracujących ciężko poszło by na zieloną trawkę i jest jeszcze wiele rzeczy które przydały by się w polsce

2 5
ID:61028

ozon

"george"- program to On może mieć jak i inne partie zresztą też.
Ja mówię o czymś zupełnie innym Do Sejmu może wejdzie ale nic nie zrobi- potrzebna jest większość a tej Jego pomysły nie dostaną, Już jest cyrk na Wiejskiej - po wejściu Korwina będzie większy a podatnik na "egzotykę" nadal płacić będzie ... Nie mój cyrk- nie moje małpy. Pozdrawiam

1 3
ID:61033

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA