Doszly mnie sluchy ze nasz kochany UM odebral Nowoscim...

Doszly mnie sluchy ze nasz kochany UM odebral Nowoscim Wloclawskim patronat nad turniejem na Orliku za niezbyt pochlebny artykul na temat prezygenta. Prawda?

6 komentarzy

Mirek Zbirek

sam artykuł był denny, więc może to kara za własną głupotę. jak wytykać, to umiejętnie, a nie na oślep

0 0
ID:4433

cham

no tak, jak media za dużo mówią, to trzeba je ukarac, tak jak za komuny (i tak, że nikogo jeszcze za to nie rozstrzelali), większość mediów w tym chorym mieście siedzi u władzy w kieszeni (która płaci za to w formie reklam np spółęk miejskich). A propos - kto was uczył pisać za kase? przecież to wstyd!

media niestety nie są od lizania tyłków rządzących (chociaz niektórym tak się wydaje - te czasy już minęły). Owszem, to wygodne jest i dobrze płatne, Dla kogoś kto nie ma honoru i szacunku do samego siebie oraz swoich odbiorców to dobry układ. Media jednak są od ukazywania prawdy, nawet jeżeli jest bolesna czy niewygodna. A postępowanie obecnie rządzących jest wzięte wprost z PRL. Do boju towarzysze, utopcie jeszcze za karę redaktora w rzece... Do autora artykułu - wypas stary, oby tak dalej. Im więcej dziadostwa władzy, tym lepsze tematy. Ganiajcie ich, prześwietlajcie i wyciągajcie niewygodne fakty, taki zawód. Do dupolizów - pamiętaj jeden z drugim, że pod każdym artykułem podpisujesz się własnym nazwiskiem :D

0 0
ID:4435

pazdzioch

jezeli do tego doszlo?!jezeli do tego doszlo?!

0 0
ID:4437

Pierwszy sekret

Pewnie zadzwonili ze skargą z KC. Po 89 roku powstał bałagan - gazety piszą co chcą, nie uzgadniając linii politycznej z prezydentem

0 0
ID:4446

...

z jednym dziennikarzem (raczej w sumie reporterem na usługach, soiry stary ale inaczej tego nazwac się nie da), to powiedział mi, że musi lizac, bo boi sie za co wykarmi rodzine... Szkoda słów. Tylko nie wiem czy pomyslał, co z nim bedzie jak sie władza zmieni i beda mu pamietac przywiązanie do obecnej)... Wtedy robotę straci jeszcze szybciej, hehe. Temat rzeka, tzw środowiskie dziennikarskie w naszym miescie to zwykłe zakłamane świnie których tak naprawde kompletnie nie interesuje los tego miasta i jego mieszkańców. Interesuje ich tylko i wyłącznie ich własny portfel. Proponuje im zostać przedsiębiorcą albo biznesmenem. Bo skoro w tym zawodzie boicie się mówić prawdę, to nie ma dla was miejsca w żadnej redakcji. Przynosicie wstyd całej reszcie

0 0
ID:4465

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA