Palicie już wrotki na Watykan?Boguś ?i inni niedziela już...

Palicie już wrotki na Watykan?Boguś ?i inni niedziela już tuż tuż

14 komentarzy

Ada

Juz pojechali ubierajac sie w historyczne stroje,, zrobili sobie kosztowna wycieczke z naszych podatkow. Cyrk trwa dalej.

3 3
ID:61258

Wpyskgo

Na mszy mały Jasio bawi się różańcem owijając go wokół paluszków. Podchodzi ksiądz i mówi - Jasio nie kręć różańcem, na każdym paciorku siedzi aniołek, nie wolno tak! Odwraca się na pięcie i odchodzi. Jasio ogląda się za siebie i mówi. No to teraz k....(pik.pik) y trzymajcie się. I zakręcił nim na palcu aż się posypało.

2 4
ID:61261

Bogdan

Niech ci Bóg wybaczy i św. Jan Paweł II.Szatan przez Ciebie synu przemawia.

4 3
ID:61262

sportowiec

@george: co Cię to tak rajcuje? Ja np. uważam, że piłka nożna to wyjątkowo durne zajęcie dla mało inteligentnych, ale za to skorumpowanych ludzi. Ale czy się Ciebie czepiam, że oglądasz to swoje MU. Chcesz - oglądaj, nie chcesz nie oglądaj. Po to jest demokracja. a jak nie możesz przeboleć, że ktoś ma inne priorytety niż piłka nożna, to naprawdę Twój problem, który mnie interesuje tak samo jak to, czy Twoja żona daje Ci częściej od przodu czy od tyłu. PS. Do Watykanu nie jadę, bo uważam że jest to bez sensu.

2 1
ID:61264

ozon

Stadion jak zajezdnia..Chelsea zaparkowała "autobus". Mecz nudny ale momenty były niczym w filmie dla dorosłych....
Nerwy poszarpali ale taki urok piłki. Pozdrawiam"george"

1 3
ID:61267

george best

@~Bogdan: Wytlumacz mi Bogdanie słowo święty.Ta babcie z Kalkuty tez wynieśli na ołtarze i jest święta to wiem za co bo dzieciom zamiast za uzbieraną kasiorę dawała różańce aby modlili sie o jadło.A Jan ?chodzi pewnie o ten cud o tej babce tak że nagle ozdrowiała a że nie mówiło sie i ukrywało sie pedofilii w kościele to już nie ważne

2 2
ID:61270

Moher

@george best ,może ty przestaniesz palić głupca?

5 1
ID:61272

Olo

No ale on musi palić głupca, po to wyjechał do Holandii podcierać tyłki staruszkom.

4 2
ID:61275

george best

@~Olo: Ja do Holandii wyjechałem już dośc dawno mieszkałem tez troszkę w Dublinie .A to że mam taką pracę i lubię ją bo szanuję osoby starsze tym bardziej że tez będę kiedyś stary nie wydaje mi sie że palę glupca.Ale skoro Ty tak mówisz moge być dla Ciebie głupcem ,palantem czy innym .Pamiętaj tylko jedno poznasz glupiego po czynach jego jak mówił Forest Gump.

0 3
ID:61280

george best

@~Moher: Poznasz głupiego po czynach jego jak miewał Forest Gump.

0 3
ID:61281

george best

@~ozon: oby tylko nie odpuścili meczu z Liverpool-em.Gratuluję już awansu do finału.Pozdrawiam i zdrowia życzę!!!

1 2
ID:61282

george best

@~Ada: pewnie podczas tej podróży będą śpiewały Gil-e a wierszyki cytowane będą z Wielkiej Księgi Trynka

1 3
ID:61283

Bogdan

@~george best: Nie zrozumiesz mojej odpowiedzi. Ale nie dziwię się.
http://img.wiocha.pl/images/9/e/9ecfa9041f2989bc4e408c39ae5d6b2b.jpg

2 0
ID:61293

george best

@~Bogdan: nie odwracaj kota ogonem .Jedź do Watykanu i módl się ile wlezie.Szkoda tylko że Musolini dał ciała w czasie wojny z ta kolebką doktryn.

2 3
ID:61302

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA