Bojkot !! Dzisiaj bojkotujmy TV!, TV2,TVN, TVN24, POLSAT, i...

Bojkot !! Dzisiaj bojkotujmy TV!, TV2,TVN, TVN24, POLSAT, i inne śmieci z JPII, nie wspomnę o portalach internetowych.

8 komentarzy

Wpyskgo

Nie dodałem paru innych, ale i tak zaoszczędziłem zdrowia, i kasy za nie wykorzystaną energię elektryczną. na gusła, cuda na kiju i inne duperele z tym związane. Amen.

5 3
ID:61418

george best

Człowiek slaby zawsze musi wierzyć w doktryny.

3 2
ID:61427

ozon

Dzisiaj piłkarska niedziela i z przyjemnością obejrzałem ligę angielską- warto było!
Nie wściekaj się - dni szybko mijają i to już bedzie przeszłość! A swoją drogą to fajnie żyć w czasach w których świętego można bylo na własne oczy zobaczyć.. historia tworzy sie na naszych oczach nie każdemu pokoleniu sie to trafia!
Świecka czy kościelna- jednak historia- tak na to popatrz.

0 1
ID:61429

Ogi

Dzisiaj kosiłem trawę wokół domu ;-) Nie uczestniczyłem w promocji nowej marki perfum produkowanych przez KK.

0 1
ID:61437

????

A POd deklem wszystko w POrządku ?

2 4
ID:61440

george best

Ja spędziłem tez uroczyście ta promocję .Najpierw rano na lekkim kacyku pyknołem dyma i włączyłem sobie koncert King-a Diamond-a z Rio i poszedłem słuchać do ogrodu później zwaliła się żona z córkami i synem i trzeba było się przenieść na mecz .Ogólnie week był udany dlatego dziś wolne

1 2
ID:61448

????

@~george best: a jak myslisz , co kogo to obchodzi twój stosunek do znanego na calym swiecie Polaka .Sam o sobie wystawiasz opinie ...gringo ...

2 0
ID:61483

george best

@~????: dla mnie jesli chodzi o Polaków to K.Wielki,J.PIŁSUDSKI,J.3.Sobieski, bo patrząc obiektywnie to zatajając pewne kwestie które wychodzą teraz patrz Irlandia ,Usa co dzieje sie w KK nie można na siłę nazywać takiej osoby że była wielką i się jarać.Wielki to był Aleksander który podbił pół europy i azji oraz troszku afryki-on był Wielki

0 1
ID:61523

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA