Co wspólnego ma Lesiu Miller z Donaldkiem...

Co wspólnego ma Lesiu Miller z Donaldkiem Tuskiem?

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wprost-cdu-finansowala-kongres-liberalno-demokratyczny/6mv82

7 komentarzy

Ada

Nie ma zadnej roznicy. Miller z wiezieniami CIA, Kwasniewski z NATO, Tusk i bazy amerykanskie, tarcze, bombowce...

3 6
ID:61463

????

@~Ada: Jest róznica -Miler był przy korycie pierwszy a oni biorą z tego przykład .

2 5
ID:61469

Mk

Wiele ich łączy i zaryzykuję twierdzenie, że nie chcą zrobić sobie krzywdy. Jedna rzecz mnie tylko napawa odrazą, a mianowicie te słynne sm-esy do córki premiera. Nie jestem fanem tego polityka ale ptępiam ataki na rodzinę.Tusk trzyma się dzielnie pomimo książek pisanych przez oponentów czy problemów vice ministra gospodarki pana Tomczykiewicza wynikających z wymian opinii z panem Januszem Korwin Mikke.( było o tym kilka dni temu na Wirtualnej Polsce) czy wreszcie europoseł z Dolnego Śląska. Podziwiać premiera za wytrzymałość!

2 1
ID:61479

Radio_Moskwa

W tym artykuliku napisano, że donaldinio pieniążki ponoć brał od CDU z Niemiec A lesiu brał pieniążki od braci Rosjan. Och jak ta historia kołem się toczy:)

1 4
ID:61480

????

@~Radio_Moskwa: Miler brał równiez pieniązki od ,,braci' Z USA za Kiejkuty . Ale tej formacji żaden pieniądz nie śmierdzi , tak jak Kwaśnietemu agent moskiewski Ałganow, Kuna i Żagiel a teraz Unia , legitymacje PZPR przechowują dotychczas ....mogą jeszcze się przydać....

1 4
ID:61481

george best

@~????: wiedziałem że ta staruszka z Kalkuty prała forsę i to pewnie we Frani z maglem aby szybciej schły.A to skurczybyki .

3 2
ID:61488

Iraliano

@~????: Zdaje się ,że we Włoszech udaru dostałeś. Oczywiście jak tam byłeś. Pewno kamerką. Hahaha

0 1
ID:61516

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA