Chciałbym mocno podziękowac portalowi Włocławek info PL...

Chciałbym mocno podziękowac portalowi Włocławek info PL ze nie zamieścił artykułu o Niedzieli w Watykanie zawsze jesteście mile widziani na Vogelwijk w Zeist .
Zdrowia dla was pijcie Yerba Mate !!!

5 komentarzy

Cycu

To twoje ostatnie wpisy :
-wiedziałem że ta staruszka z Kalkuty prała forsę i to pewnie we Frani z maglem aby szybciej schły.A to skurczybyki .
-Weź sobie mózg udekoruj najpierw.Łatwo wydawac kasę co na głupoty?
-Mam nadziej e że doczekam tak opuszczonych kościołów w Europie oczywiście na Polske nie liczę wiadomo dlaczego.
-Jedź gdzieś za miasto posłuchaj śpiewu ptaków zapal albo wypij sobie coś dobrego polecam miodzik pitny .Weź jakąś niewiastę z sobą sexik na łonie natury a nie tam komuchy czy solidaruchy.
-Dlaczego nie wymienił King-a Diamond-a mam taki sam mikrofon na ścianie jak on.Tylko dwie ludzkie kości sa sztuczne oczywiście są ułożone w kształcie krzyża
Wczoraj słuchałem w ogrodzie w ten przepiękny polski dzień
-Moher a jak myślisz kiedy nadejdzie koniec Belzebuba z Torunia .Jak tylko to się stanie biorę wolne 7 dni i lecę gdzieś nad wodę tygodniowa imprezka .
-Zabrać emerytury byłym ormo-wcą i komuchom i przeznaczyć je na budowę pomników .Taka sama płaca w unii co za debil to wymyśla dlaczego grabarz ma zarabiać tyle samo co sprzątaczka.
-Karolino ja jestem bogiem dla samego siebie i widzę siebie i nawet moge być wyłącznie dla siebie świętym,głupcem,brudasem jak tylko chcę .Ale głupoty doktryn religijnych nie zdzierżę.I obojętnie czy to katolik,buddysta czy świadek Jehowa
I śmieszno i straszno.

3 0
ID:61501

george best

@~Cycu: Nie musisz się z tym zgtadzać przecież najwazniejsze że wzorce czerpiesz z idiotycznego serialu jak widać po nicku.Pozdrawiam.

1 3
ID:61508

Cycu

@~george best: George Best - W latach 1963-1975 grał w Manchesteru United, odsunięty od gry w Manchesterze po problemach alkoholowych. W 2000 przeszczepiono mu zniszczona alkoholem wątrobę. Zmarł 25 listopada 2005 w Londynie. Nie czepiaj się nicku, no chyba, że jesteś praktykującym alkoholikem. Nie pozdrawiam.

3 0
ID:61520

Bareja

@~george best: No i jak wyglądasz

2 0
ID:61529

george best

@~Cycu: przynajmniej był madrzejszy od tego serialu co nim się tak jarasz.A to że był alkoholikiem tylko to widzisz był jednym z najlepszych piłkarzy świata.

0 1
ID:61537

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA