Interesujący moim zdaniem tekst i ocena sytuacji u naszych...

Interesujący moim zdaniem tekst i ocena sytuacji u naszych wschodnich sąsiadów. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140502/REPORTAZ/140509931

4 komentarze

Ada

Szkoda, ze propaganda antyrosyjska jest jeszcze silniejsza anizeli prawda. Ameryka juz w czasie rewolucji pomaranczowej wyslala swych doradcow. W tej chwili w Ukrainie jest CIA i FBI. A wiec "sektor prawy" jest szkolony przez nich. Ucza jak robic lapanki, torturowac, strzelac do ludzi jak do ptakow. Cisza. Nikt na ten temat nic nie mowi. Spalono zywcem ponad 42 osoby. Ani slowa. Za to, ze pod patronatem Zachodu spalono ludzi, sankcjonuja Rosje. Zydowska logika. Ja zabije, ty jestes winien. Wsrod ludnosci we wschodniej Ukrainy nie ma rodziny, w ktorej nie byloby ludzi zabitych, uwiezionych, pobitych. Nie wyobrazam sobie zeby ci ludzie glosowali na faszystow z Kijowa.

3 5
ID:61659

Deratyzacja komuchów

Raz sierpem, raz młotem faszystowską czerwoną, kacapską hołotę (GRU, Specnaz, wojska rosyjskie) wysyłaną na Ukrainę przez bandytów z Kremla!

7 3
ID:61660

Solidaruch

@~Deratyzacja komuchów:
Głupota u ciebie osiągnęła apogeum i nie mieści ci się w baniaku w efekcie rozlała się na fprum. Hahaha

5 4
ID:61665

Deratyzacja komuchów

Pachołku Rosji (czytaj RaSSiji) twoją opinię to ja mam w głębokim poważaniu.

2 7
ID:61667

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA