Witam. Ja Chciałabym poruszyć bardzo drażniący mnie...

Witam. Ja Chciałabym poruszyć bardzo drażniący mnie temat. W związku z parkowaniem tzn " idiotów ". Otóż ostatniego czasu samochody są tak parkowane przy blokach Planty 2 a Kruszyńska 22/24 że nie da się wcale przejechać. W dodatku zdarzyła się kilkakrotnie sytuacja w której karetka pogotowia do chorego krążyła w okół bloków 4 razy!!! W dodatku Lekarz wysiadł z samochodu i zapytał gdzie tu jest wjazd pod daną klatkę. Proszę Państwa to szczyt beszczelności! Jest umierająca osoba którą trzeba wnieść do karetki i mają ratownicy biegać za blok? tego po prostu nie da się opisać!! Czy ktoś w tym mieście może jeszcze zareagować? Czy tzw "znajomości" tu grają największą role? Mam tylko nadzieje i zwracam się z ogromną prośbą żeby w końcu zrobić z tym porządek!!

5 komentarzy

majkeloo

szlachta ma po 2-3 samochody na gospodarstwo (często 20-letnie rzęchy) które muszą stać koniecznie pod samym blokiem - najlepiej przy wejściu do klatki schodowej. Takie apele za dużo nie pomogą - muszą przeminąć 2-3 pokolenia żeby mentalność mieszkańców blokowisk się zmieniła (mam nadzieję że na lepsze).

6 0
ID:61715

anoo

....szlachta która ma rzęchy .... tylko jednego nie przewidzi Ona też może potrzebować natychmiastowej pomocy medycznej i co wtedy ????? Bedzie pomstowanie do wszystkich i wszystkiego , jakim prawem ktoś ....... rzęchem zatarasował wejście do klatki , a tu się liczą minuty , sekundy .....

3 0
ID:61718

wpyskgo

Urywać lusterka. Najlepszy sposób. Pomaga. Domyśli się po kilku urwanych

3 0
ID:61724

george best

Zawsze mieszkańcy bloków stawiają swoje auta blisko klatki w której mieszkają aby poczuć się jak w domku jednorodzinnym .

1 0
ID:61726

pionier

No normalnie nie wierze.Kierowcy z Włocławka czyli z blachami CW to przecież najlepsi kierowcy świata.Ba wszechświata.Nikt im nie dorówna w kunszcie prowadzenia samochodów i znajomości przepisów.To mistrzowie techniki jazdy.Wszelkie ich manewry na drodze i parkingach to pokaz finezji i gracji można by rzec balet samochodowy.A tu takie pomówienia że nie potrafią parkować.Normalnie jestem oburzony że można kogoś tak szkalować.A poza tym kto powiedział że w czworakach ma być wygodnie,komfortowo i miło.

0 3
ID:61727

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA