W piatek widzialem Andrzeja Paluckiego- prezydenta wracal z...

W piatek widzialem Andrzeja Paluckiego- prezydenta wracal z pracy szybko, nerwowo i ogladajac sie za siebie, mam pytanie Panie Andrzeju czego sie Pan obawia... ?? przeciez tak bezpiecznie i piekne miasto Pan nam stworzyl...

8 komentarzy

negocjator..

dziękujemy Andrzejowi za piękną betonownię bez pracy i przyszłości ... wykształceni ludzie muszą wyjeźdzać za chlebem do Anglii na magazyn pracować bo we Włocławku pracę ma się tylko po znajomości albo za pieniądze , gdzie dług miasta rośnie w zastraszającym tempie bo "władza" rozgrzebała całe miasto w celu wyłudzenia walizek z pieniędzmi za "udane" przetargi ! dziękujemy za piękną drogę przez miasto ,która już była frezowana 3 raz bo koleiny sięgały 6 cm i więcej , dziękujemy za ścieżki rowerowe które na ul: Okrzei zapadają się , dziękujemy za piękny szpital Włocławski i za wspaniałą w nim atmosferę i profesjonalną opiekę na poziomie 21 wieku ! dziękujemy za darmowy parking dla petentów urzędu miasta pod którym nie można znaleźć żadnego wolnego miejsca o każdej porze dnia , gdyż pracownicy urzędu miasta tam parkują i zajmują darmowe miejsca parkingowe mieszkańcom, którzy chcą załatwić pilne ważne sprawy w UM ! wiele by tu można dziękować ... pozdrawiam opluwaczy i ślepych którzy nic nie widzą ...

5 9
ID:61791

george best

A ja dorzucę tylko że będąc rok temu dalej jestem pod wrażeniem pięknego dworca PKP-PKS śliczny i ten deptak od niego wychodzacy na Pl.Wolności cudo .

5 6
ID:61793

Józef Ziółkowski

@~negocjator.: Może napiszesz co zrobili inni prezydenci. Powiem ci. Tak zapuścili miasto,że jak zaczęto za Pałuckiego remontować, to końca nie widać.Jak ktoś nie dba o zdrowie i o siebie przez dłuższy okres , to żaden lekarz mu nie pomorze. A odnośnie pracy to chyba zapomniałeś w jakim żyjesz ustroju.DAJ MU . Dawali ale to w socjalizmie i to się właśnie takim jak ty nie podobało.Jesteś jak kilku innych na tym Forum zwykłym malkontentem.

7 4
ID:61796

wpyskgo

~negocjator.. kto powiedział, że prezydent ma dać Ci pracę?? Jest kapitalizm !! Sam sobie zorganizuj !! Czas komuny kiedy to pańśtwo dawało pracę każdemu , skończył się przed chyba twoim urodzeniem. A to dzięki miedzy innymi klerowi mamy taki syf... A Pałucki dróg nie buduje, betonów nie wylewa, kostek nie układa...etc...

5 8
ID:61797

Andrzej 5419

Czy wy się zajmujecie pisaniem pierdół czas się zjednoczyć i stworzyć front przeciwników nie Pałuckiego tylko całej elicie władzy i oszołomów politycznych wszystkich opcji tylko czekają abyście się zagryźli pisząc te bzdury będąc podpuszczani przez ich ludzików miernie piszących , zawsze można stworzyć większość i pozmieniać co nie co ale nie macie odwagi przykre i prawdziwe.

1 6
ID:61801

Bogdan

@~Andrzej 5419: Poczytaj sobie co napisał JZ. Tylko prawdę i bez obrażania innych. A co ty proponujesz?Wciskasz ciemnotę o jakimś jednoczeniu się . Konkretnie co zrobiłeś, masz jakieś stowarzyszenie czy jak. kto cię upoważnił do dyktowania mi warunków co ja mam robić?

2 0
ID:61804

Radio_Moskwa

@~Józef Ziółkowski: Pałucki dostał pieniądze z Unii i do tego jeszcze wypuścił gigantyczne papiery dłużne! No dziwne by było, że by nic nie robił?!!! Bo to jego Psi obowiązek bierze za to ogromną pensję! Było to dla niego jak wygrana w totolotka! Z wygranymi w lotka jest tak jedni głupieją i wywalają kasę w telewizory sprzęt i inne badziewie a inni chcą się rozwijać i np. Budują dla swej całej rodziny przyszłość w postać dobrze prosperujących firm! Nierozumni nierozsądni trwonią kasę! Tak to jest z wygranymi w totka a jak jest we Włocławku?

5 5
ID:61805

negocjator..

widział ktoś z was może jakieś ogłoszenie w sprawie pracy w browarze B albo na przystani lub basenie ? NIE ! te miejsca są obsadzone przez rodziny prezydenta i jego ziomków z urzędu miasta itp

2 1
ID:61822

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA