Obserwuję dyskusję na temat przebudowy Pl. Wolności, jedni...

Obserwuję dyskusję na temat przebudowy Pl. Wolności, jedni są za drudzy przeciw. Ja się pytam internautów czy są za podwyższeniem podatków o 50 procent i wtedy za przebudową Pl.Wolności. Przecież to do tego zmierza, obligacje z procentem trzeba spłacić i my musimy to spłacić, niech nikt nie liczy że za nas spłaci to Prezydent, on nam może tylko wyjaśnić jaką mamy dziurę budżetową.Proszę o odpowiedz szanownych internautów.

7 komentarzy

Walkiria

Moja opinia jest przy ogrodach54. Zazębia się z tym co powyżej.Całe życie (ponad 50) przeżyłam bez długów, a teraz będe miała spłacać miasto? Prędzej wyjadę z Włocławka. Prezydent i UM mają tak działać żeby nam ułatwiać życie, a nie utrudniać.PiS to nie moja partia, ale jak coś konkretnego z tym zrobią, choćby legalne referendum, to będą mieć mój głos.

0 0
ID:4464

pazdzioch

ja jestem za zmianami ale domagam sie tez remontu zielonego rynku i tumskiej po wysiedleniu lokalnych talibow

0 0
ID:4468

Obserwator 2

Oj Pażdzioch Ty jak mały Kuba "ja bym chciał" ale nie odpowiedziałeś czy Ty też będziesz chciał spłacać, przecież to ma być za pożyczone, czy Ty też w domu pożyczasz jak już masz długi, przecież miasto jest już zadłużone ze czasami wspomina się o kmisarzu. Co ty na to szanowny "pażdziochu"

0 0
ID:4473

pazdzioch

zeby zarabiac trzeba inwestowac nawet kosztem zapozyczenia sie, swoja droga zastanawiam sie dlaczego nie zadawales tego pytania jak skrzypus stawial bezuzyteczne oswietlenie na kujawiaku ;) ten plac jest ochydny!!!!!!!!!!

0 0
ID:4481

Obserwator 2

A co chciałbyś mieć spaloną chałupę, zadrzyj z kibolami, żeby inwestować trzeba mieć, za pożyczone można inwestować w interes do którego jest się przekonanym i to się udaje w 50 procentach, a tu interesu nie widzę chyba że czyjś, pamiętaj że Ty też będziesz dłużnikiem tego interesu, pogadamy jak zaczniemy go spłacać a wówczas nic nie będzie budowane - Pozdrawiam

0 0
ID:4482

pazdzioch

najlepiej nie robic nic:), POlozyc sie i liczyc na cud

0 0
ID:4496

Oliwia

Jestem za inwestycjami koniecznymi (na przyklad zlikwidowanie smrodu jadacego z ubikacji jak schodzi sie do przejscia na dworzec), jestem za schodami ruchomymi dla osob z ciezkimi bagazami, osob z dziecmi, dla inwalidow. Za podwyzszeniem poziomu preronow, zeby wejsc do pociagu spokojnie a nie czekac rozpaczliwie na pomoc jakiejs przyjaznej duszy. Jestem za lawkami na dworcu, dla pasazerow. To jest pilniejsze a nie wydawanie naszych pieniedzy na bzdury.

0 0
ID:4513

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA