Jakoś poddałem się tej "politycznej twórczości" ( jestem...

Jakoś poddałem się tej "politycznej twórczości" ( jestem w porządku wobec społeczeństwa bo nie korzystam z kasy budżetu)i też" spłodziłem" "reklamówkę wyborczą" : Kukułeczka kuka- PiS wyborców szuka - włazi więc na wały ten Jareczek mały. Złym okiem spoziera- fr**** Go wybiera..
Kuku aaa...

8 komentarzy

Bajerant

@ozon , a co ma współnego Kukulski z Pisiorami ?

1 5
ID:61911

ozon

Raczej kukułka ... temu podrzuci , owemu a krzyku narobi....

5 2
ID:61915

george best

Ozon teraz jakaś przyśpiewka na ekipę od ofe może tak ....gdzie są pieniądze hej k.... gdzie są pieniądze piosenka prosto ze stadionów świata.

1 8
ID:61919

johan

@~Bajerant: Jarosław Kukulski urodził się w 1944 r piosenka była już w repertuarze Mazowsza w 1953 r a zatem twierdzisz ,że pan Jarosław Kukulski mając 9 lat już komponował i pisał tekst piosenki.Jednym słowem wunder kinder.

3 0
ID:61922

ozon

A propos stadionów świata- dzisiaj na Wembley mecz. Tak się stało,że ani Twoi idole ani moi nie graja... no cóz za dużo szczęścia to też nie jest dobrze.
A co do piosenki o OFE może na melodię "Gdzie te chłopy" Danuty Rinn? : ... "gdzie te pieniądze prawdziwe takie, składki mozolnie składane."..no proszę dalej może coś z tego wyjdzie i dla odmiany na demonstracjach nie bedzie wkoło słychać "złodzieje, złodzieje" a taki "hymn" Pomysł podsuwam gratis...Pozdrawiam

3 2
ID:61926

johan

@ozon masz gotowca -

1 1
ID:61929

george best

@~ozon: W meczu na Wembley jestem za Tygrysami oczywiście a wieczorem mecz Holandia-Ekwador czyli Robin v.Persie kontra Antek Valencia no i czekam na oficjalne info nowego trenera United czyli Louis v.Gaal

1 2
ID:61930

ozon

No i "tygrysy" nie utrzymały wyniku. Borussia też nie dała rady.. piłka jest okrągła a bramki są dwie jak mawiał śp Górski. Deszczowy wieczór więc mecze umiliły czas. Moja błękitnooka przekornie kibicowała inaczej niż ja ale niech tam- ma satysfakcje i teraz zadziera nosa!
"Johan" mnie gotowiec nie jest do niczego potrzebny- ja nie demonstruje! Pan Janek no cóż- taka chorągiewka- podlizuje się każdej władzy .Lubie kabarety sam jako student je robiłem.Krytyka nikomu nie zaszkodzi- może tylko zmobilizować no a cudów to raczej należy oczekiwać od Opatrzności- nie polityków- nawet tych super wierzących.Pozdrawiam

5 1
ID:61935

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA