Boje się lodówkę otworzyć, żeby mi p. Jacek Kuźniewicz...

Boje się lodówkę otworzyć, żeby mi p. Jacek Kuźniewicz z niej nie wyskoczył. Ja rozumiem, że jest kandydatem w nadchodzących wyborach do europarlamentu, ale czy on musi być codziennie w telewizji? Człowieku, daj już nam spokój, nie chcemy już ani ciebie oglądać ani słuchać twoich mądrości. Od kilkunastu dni nie było lokalnego dziennika bez tego pana. Co na to inni startujący w wyborach? czy czas antenowy jest równo dzielony dla wszystkich partii? Nie wydaje mnie się, aczkolwiek mogę się mylić. Poza tym moim zdaniem to jest wykorzystywanie swojej pozycji wiceprezydenta (a co za tym idzie wypowiadania się na wszelkie mozliwe tematy związane z miastem) do wyborczej promocji swojej osoby. Odkąd rozpocząl sie wyscig do eurokoryta ten pan zastąpił rzecznik urzędu, nie widziałem jej ze 2 tygodnie juz.

15 komentarzy

Poinformowany

Przestań Pan Jacek to fachura - tyle urzędów zwiedził

0 0
ID:4462

Robert

Ja to już boję się konserwy otworzyć

0 0
ID:4463

kubuś

w odróżnieniu od innych często pokazujących się w mediach ten pan wie o czym mówi, nie szuka na siłę tematów swoich wypowiedzi i na tym polega ta subtelna różnica.Żałośnie wypadają ci, którzy chcąc zaistnieć wykorzystuja byle pretekst do tego aby się pokazać i zaistnieć. Wypowiedzi pana Kuźniewicza mają charakter informacyjny, tych innych niestety - propagandowo-reklamowy

0 0
ID:4466

pazdzioch

zaraz, zaraz koledzy przeciez towarzysz Jacek tyle srodkow dla wloclawka pozyskal ze nalezy mu sie czasami w przyciasnym sweterku polansowac na hali lub w tv kudzawy a pan panie kiiepski wez sie lepiej za uczciwa prace anie papier pan z kibla zaiwaniasz

0 0
ID:4467

ferdek

nie szuka tematów na siłę? haha, szkoda ze przed okresem przedwyborczym jakoś przeważnie rzecznik się wypowiadała. J. Kuźniewicz owszem bywał w mediach, ale dużo rzadziej. Ba, bardzo często był po prostu nieuchwytny. Teraz jest zawsze uchwytny. Nie mam nic do tego co on mówi, każdy inteligentny człowiek, szczególnie na tym stanowisku, powinien wiedzieć o czym mówi. Teraz ten pan mówi o wszystkim i zna się na wszystkim, właściwie to zastąpił rzeczniczkę (może wzięłą urlop?) i wypowiada się na każdy temat po jaki pojada do urzędu media.

Kubuś, podwyżkę dostaniesz :p

0 0
ID:4469

Paweł

A ja mam dość oglądania kilka razy dziennie w telewizji Chmielewskiego. Nawet nie można spokojnie obejrzeć Pulsu miasta, bo nigdy nie wiadomo kiedy wstawią jego buzię dorabiającego wynajmowaniem miejskiego lokalu. Ten to naprawdę reklamuje się za pieniądze podatników.

0 0
ID:4470

maciek

przyłączam się do Pawła, też mam dość reklamówek chmielewskiego

0 0
ID:4471

ferdek

a tak, tak. Ten też, tyle ze ten akurat jest przed wiadomosciami za nasza kase (tyle ze on jest od 2 lat regularnie w tv), ale prezydent mocniej działa na odbiorce. W końcu jako ekspert gada w wiadomosciach, czyli krótko mówiąc niekumaci odbiorcy są "jego". Obaj są siebie warci, obaj się promują za nasze pieniądze i obaj zapewne nie dostaną się do eurokoryta. Życze wam wszystkiego najgorszego, drodzy kandydaci. Oby wam się powinęła noga! I to dość konkretnie

0 0
ID:4472

viola

nie bój się, otwórz lodówkę a z całą pewnością wyskoczy chmielewski

0 0
ID:4474

Q

Ale jesteście wredni -Pan Jacek(bez skojarzeń)chce wam zbudować basen(y),przestawić maszty na stadionie,odnowić Plac Wolności,że nie wspomnę o płatnym parkowaniu-a wy niewdzięcznicy tylko krytykować potraficie -nie uchodzi...nie uchodzi...

0 0
ID:4476

SuperPozyskiwacz

Ta,wie o czym mówi ten super hiper pozyskiwacz srodków unijnych.Tylko dla Włocławka nic nie pozyskał,według jego zapewnien wyborczych droga krajowa nr1 miała juz byc cała wyremontowana.

0 0
ID:4477

xyz

ja to bym najchetniej zaglosowal na jakiegos niemca, czecha, bulgara lub nawet japonca byle nie na naszych bo juz zbrzydli mi wszyscy a mysle ze jakis z zewnatrz wiecej by zrobil niz ci wszyscy lokalni patrioci

0 0
ID:4478

szuja

Ja tam wolę Zboczonych,wożących ptactwo do SB do Lipna. Ha,ha,ha

0 0
ID:4485

?

kto to jest Jacek Kuźniewicz?!

0 0
ID:4489

znawca

Kubuś, kiedy premie w urzędzie wypłacają?

0 0
ID:4491

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA