Witam, może mi koś powiedzieć dlaczego dzień w dzień na...

Witam, może mi koś powiedzieć dlaczego dzień w dzień na ulicy Świętego Antoniego stoi samochód i siedzą w nim zawsze dwóch facetów. Obserwują całą ulicę i nie naprawdę chciał bym wiedzieć po co? Ktoś im za to płaci? Ja osobiście nie życzę sobie być szpiegowany!
Pomijam fakt, że silnik pracuje cały czas, pomimo, iż istnieje przepis który mówi, ze silnik na postoju może pracować nie dłużej niż minutę.

8 komentarzy

gumol-wylogowany

podobno Trynkiewicz filie przedszkola tam otworzył....

2 2
ID:62032

Bezstronny

Czemu Cię to niepokoi? Najwidoczniej jest taka potrzeba że siedzą w tym aucie. A jak jesteś taki ciekawy to może podejdź i zapytaj: dlaczego, po co, w jakim celu?
Pewnie jakąś odpowiedź otrzymasz. Myślę ,że nic do ukrycia nie masz:).

1 2
ID:62033

george best

Oglądałes film Człowiek z Księżyca?a tych dwóch ma rude włosy?czy za dużą kurtkę.

0 2
ID:62034

negocjator..

policja wypala nasza podatkową benzynę wydartą z naszych gardeł siłą przez TUSKA bo pilnuje pedofila

1 2
ID:62036

ja

Policjantom wolno

1 1
ID:62040

piwo$z

Mariusz T. Mówi Ci to coś?

3 1
ID:62042

Ktosiu

A jesteście pewni, że T siedzi u nas? Jeśli tak to tym bardziej mnie to wnerwia, bo mam małe dziecko i nie chciał bym, aby taki człowiek nawet na nie spojrzał. Wybaczcie mi, ale zaczyna mnie to na poważnie denerwować. Ja muszę ciężko pracować, a takie pedofil dostaje Państwową ochronę. Niech ich wszystkich zamkną w jednym ośrodku (nawet wybudowanym za Państwowe pieniądze), ale niech zarabiają na siebie. Dlaczego ja mam płacić zł za czyjeś błędy i zboczenia?!

1 1
ID:62052

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA