W ramach podziękowań Wasza Ekcelencia Donal T.podwyższa...

W ramach podziękowań Wasza Ekcelencia Donal T.podwyższa wam akcyzę na kolej a co za tym idzie żarcie pójdzie w górę. Ilu dało głosy i śmiało sie z Korwina.Poczekajcie na jesieni będziecie mieli kolejne prezenty.

5 komentarzy

argali

Korwin jest cwaniak a ty pajac. Przypomnę ci.Ciekawe skąd ci młodzi zapaleńcy wezmą kasę na: studia, później lekarza , leki, żadnych darmowych przejazdów, ulg.itp.itd. Takiego mędrca rżniesz a głowa ciaśniutka, oj ciaśniutka i móżdżek nie miał jak urosnąć. Hahaha

6 6
ID:62111

george best

@~argali: Głowę to Ty masz cieniutką albo pracujesz jako urzędas i boisz się że stracisz pracę.Ludzie mają sami decydować kiedy puszczą swoje dziecko do szkoły,czy ubezpieczą się czy nie ,czy będą płacić składkę emerytalną czy nie itd.
W Twoim zdaniu wyczówam że albo dobrze kradniesz albo siedzisz z dupskiem na stanowisku państwowym.Mieszkam w Holandii i powiem Tobie że rok temu urodziła żona trzecie dziecko i teraz rodzi następne ale dzieciaki pójda do przedszkola i szkoły w równym czasie masz taka możliwośc zrobić to w Polsce?Na szczęście żyłka z Unii robi się coraz cieńsza a Ty bardziej zerkaj na dług publiczny i ludzi którzy podnieśli wam wiek emerytalny i zajumali składki emerytalne ha ha ja mogę się pośmiać z Ciebie .We wrześniu będe się śmiał jeszcze bardziej jak dostaniesz podwyżkę to może ci na wyjazd na Czarne starczy i na 10 litrów gazu do samochodu.

2 4
ID:62114

george best

@~argali: Wracając do Twych pierwszych słów Pajac to miałes mieć na imię tylko ksiądz się nie zgodził.

1 4
ID:62115

robol

@~george best: Wiedziałem, że z klechami nie w porzo ale z Tobą to już całkiem. Jesteś jak Terlikowski. Co rok to prorok. Amoże to jak jesteś w pracy. Korwin powiedział. Listonosz płodzi, kobieta rodzi, mąż do roboty chodzi. Hahaha

3 1
ID:62122

george best

@~robol: Ja pracuje 30 godzin tygodniowo.Z listonoszem nie trafiłeś jeździ babka z poczta u nas.Terlikowski mnie nie interesuje nie te buty ale Korwin i frakcja Narodowa Niderlandów jak najbardziej.Tylko denerwuje mnie ślepota was Polaków że jaracie się Unia Europejska a rząd panujący zabiera wam ostatnie grosze zarobione .Daję i zakładam się z Tobą o dobra flaszkę miodu że jak w przyszłym roku wygra wybory PiS czy PO w 2016 będziesz stękał że nie masz co do gara włożyć poczekaj na pakiet klimatyczny z Unii i inne zakazy.

1 2
ID:62128

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA