Kochani jest dobrze a może bardzo dobrze - Nasza Poczta...

Kochani jest dobrze a może bardzo dobrze - Nasza Poczta coraz lepiej pracuje - zwykły list nadany na poczcie Nr 1 w godzinach rannych- do Szczecina idzie cały tydzień . Nadany 12 maja dotarł do adresata w dniu 20 maja. Gratuluję tempa. Koniecznie trzeba zamknąć we Wlocławku Pocztę a wtedy list może dotrze za miesiąc czy dwa.Pocztowcom należą się podwyżki .

9 komentarzy

Wkur...na PP

W d... z taką pocztą.Kupiłem towar na allegro,zapłaciłem za dostawę kurierem,priorytet. Dzięki bogu że sprzedawca czyta maile bo podał mi numer przesyłki.Jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się że paczka "kwitnie" na poczcie dworcowej od dłuższego czasu.Listonoszowi nawet nie chciało się wypisać awizo.Cóż...podwyżki by się chciało ;)))

0 0
ID:4522

Krystyna

To nie listonosze sa winni ale caly system pedzacy za pieniedzmi. Jasne ze placimy za uslugi poczty coraz wiecej i to bez uzasadnienia. Ale czy panowie rzadzacy poczta, spoleczki, nie pobieraja za duzo pieniedzy? w to miejsce powinno sie zatrudnic wiecej osob aby polepszyc uslugi.

0 0
ID:4525

pazdzioch

stacha ty wszystko napiszesz jak co ci partyjni koledzy z PO powiedza

0 0
ID:4526

bogdan

Myślisz ,że w prywatnej jest lepiej.Czekałem na kuriera trzy dni i co g....Nawet mnie nie przeproszono.

0 0
ID:4537

Stacha

Do Paździocha - I tu się bardzo mylisz kolego.Żadne PO i koledzy/nie mam w tej partii/ tylko samo zycie skłoniło mnie do napisania faktu jaki miał miejsce .Kartka z okazji Komunii świętej powinna dotrzeć do 17.maja.
Paździoch jestes przewrażliwiony - każdy ma prawo opisywać
swoje wątpliwości czy uwagi .Nie interesują mnie politycy
a szczególnie włocławscy.

0 0
ID:4541

Ludź

do Stacha! Ty się nie przejmuj tym paździochem, bo to raczej osoba, z którą dyskusja jest raczej jałowa, a z tą PO przypisywaną każdemu kto jakąś opinię wyrazi to gość ma jakąś nerwicę, więcej luzu paździoch!
A jeśli chodzi o pocztę to masz rację Stacha, to masakra. Raz zgubili mi telefon ( przesyłka polecona, specjalna), innym razem paczka szła 2 miechy. Ostatnio jak odbierałem przesyłkę od siostry z Anglii to babka na poczcie do mnie powiedziała, że aż się dziwi, że doszła, bo była zwykła nie polecona i kobitka była sama w szoku, że po drodze na paczkowniach nikt jej nie zgarnął. Dobre co?
A o moim listonoszu z osiedla mogę powiedzieć tylko tyle: jeszcze nigdy nie dotarł z jakimkolwiek listem poleconym, czy przesyłką powyżej półpiętra, na którym są skrzynki na listy. Wkłada tylko awizo i nie ma zmiłuj. Wcześniej była babeczka, która zawsze chociaż sprawdzała czy ktoś jest w domu, a ten idzie na totalną łatwiznę, chociaż powinien próbować dostarczyć przesyłkę, a nie z marszu awizo i pocałuj mnie w ...nos.
Pewnie, że może to jakiś marginalny przykład, ale niestety takie przypadki rzutują na całe to środowisko, co zrobić, tak już jest. Standardy trzeba podnosić nawet na poczcie, świat się zmienia, Poczta Polska ani trochę...
Pozdrawiam listonoszów, którym się chce! :) szacunek!

0 0
ID:4547

Stacha

Na Mojego Listonosza/tak jest super/ nie mogę złego słowa powiedzieć - nigdy nie zajrzał do listu/a zdarzxa się u innych/ natomiast zdażyło mi się otrzymać z Holandii kartę na urodziny ....ocenzurowaną .tak w Naszym Wolnym kraju jeszcze jest cenzura.Chyba poszli na łatwiznę-szukali może marychy?.Dziwny jest ten Nasz Kraj .

0 0
ID:4555

pazdzioch

ok stacha, lol ale chyba nie zaprzeczysz ze popierasz wierzacych inaczej platformersow?

0 0
ID:4563

Stacha

Do Pażdziocha - nie czytasz uważnie - wyraziłam się jasno-nie bawi mnie ta pseudopolityka- to jest dzicinada-ja już wyrosłam i wiem ,że najlepiej to sobie wierzyć.Do żadnej bandy nie należałam i nie popieram.Zrozumiałeś Pażdziochu?
Dziwi mnie to,że ciągle mnie widzisz w PO a ja może należę do Kochających Inaczej?

0 0
ID:4568

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA