Władza absolutna 25 lecie wolności halo Panowie rządzący...

Władza absolutna 25 lecie wolności halo Panowie rządzący wiecie co to wolność?Tem wasz kuter już tonie wierzę że Polacy pokażą gdzie ta wasza demokracja .Tak traktuje się ludzi w Korei Północnej lub Zairze.Tak trudno podać rząd do dymisji i przyznać się do błędów.To dlatego uciekamy i uciekliśmy z Polski przestańcie wreszcie kraść i dajcie ludziom się bogacić ,nie mówcie nam kiedy dzieciaka mam puścić do przedszkola czy do szkoły .Tak ABW interweniuje w redakcji WPROST cała europa na to patrzy gorzej niż za Nicolae Ceaușescu A wy WOLNOŚĆ ŚWIĘTUJECIE śmiechu co nie miara kiedy była ta wolność brednie.

10 komentarzy

????

SB-eckie metody praktykowane przez Tuska od POczątku jego kadencji POkazują prawdziwe oblicze jego i jego mafijnych kolesi z rządu handlujących naszymi podatkami z żydowskimi bankierami .Dlatego Belka i Sikorski PO cichu tak często jeżdżą do Izraela , Brukseli i Berlina - oni nas PO cichu sprzedają PO kawałku .Tylko teraz to się wydało !!!

4 4
ID:62471

Bogdan

Dlaczego ty tak piszesz jakbyś nie był Polakiem. Po tym masz pretensje, że ci się uwagi zwraca
Cyt...Ten w a s z kuter już tonie..koniec cyt.

6 1
ID:62472

george best

@~Bogdan: Bogdan ja nawet jak umbrę to pozostanę Polakiem .To samo mówi moja żona że jak była by lepsza sytuacja w Meksyku to tam chciała by umrzeć.Wyjechałem tylko z jednego powodu że pracując mogłes sobie odłożyć 500 złotych po opłaceniu domu swiatła i zycia reszte pobierał rząd Nie martw sie Boguś JESZCZE POLSKA NIE UMARŁA!!!

2 1
ID:62475

Bogdan

@~george best: To nie pisz ten Wasz ale nasz wspólny kuter

1 1
ID:62476

george best

OK .I jak zwykle wielkie sorry dla wszystkich.Szkoda tylko że myliłem się co do rządów PO teraz stwierdzam że słowo WOLNOŚĆ -PRAWDZIWA WOLNOŚĆ jest tylko słowem rzuconym na wiatr tylko łoić podatkami w ludzi i ciągle mało mało .Ale przyjdzie czas i naród wypłaci im sprawiedliwość normalnie jak w Korei Pólnocnej zakazy nakazy i haracze.

2 2
ID:62483

????

@~george best: Nareszcie przejżałeś na oczy ???????? To co widzą normalni Polacy a czego nie chcą widzieć agenciPO trwa od lat i doprowadzi Polskę do ruiny a Polaków do nędzy !!! Żydokomuna POd płaszczykiem domokracji działa na POdstawie magdalenkowych ustaleń !!!

2 1
ID:62486

Bogdan

@~george best: Ty jesteś jak komuszek nawrócony czy jak ?
..NA BARYKADY, LUDU ROBOCZY.. umrzem lub zwyciężem ...hAHAHA

3 2
ID:62489

fiskus

25 LAT DEMOKRACJI, jakiej demokracji - urzędniczej i sądowej, zwykły urzędnik urzędu skarbowego lub komornik ma większą władzę niż premier rządu, a poco - prawdziwa wolność dla kariery prezesowskiej , unijnej i mafijnej, a potem nie powiem , że polskość to normalność.

1 2
ID:62499

Bogdan

@~????: a ty jesteś psiok ? Stale ujadasz.

1 1
ID:62504

koalicja Moherowa

@~Bogdan: z takim dowcipem to błysnąłbyś, na portalu plotkarskim" Pudelek"

2 1
ID:62513

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA