Tyle ostatnio naczytałem się o budowie nowej drogi i...

Tyle ostatnio naczytałem się o budowie nowej drogi i przebudowie ul. Kapitulnej,że mówię sobie pójdę, zobaczę.... Otóż zobaczyłem totalną "popelinę", po pierwsze zjazd w nowo budowaną powinien zaczynać się już od ul. Żwirki i Wigury (wolny przejazd na wprost i odpada koszt niepotrzebnej i niebezpiecznej "wysepki"), ułożenie kostki brukowej woła o pomstę do nieba (docinanie) no i chodnik, a raczej jego fragment ułożony ukośnie w stosunku do drogi i zabudowań nagle się kończący. A jako ciekawostka-latarnia (pewnie pierwsza z wielu) na środku chodnika od strony ul. Lotniczej do Wiejskiej. Ciekaw jestem jaki inspektor będzie tę inwestycję odbierał. Róbmy coś w tym mieście, ale "z głową" i rzetelnie!!!

5 komentarzy

OBSERVER

Pamar,jak to jaki inspektor? Po prostu znajomy inspektor :)))

0 0
ID:4579

Rysiu

Stary, byś widział jaką popeline robią przy niby remoncie Chemików, zrywają chyba na chybił trafił stare trelinki i układaja je na nowo ale najwieksze dziury omijaja w miejscach gdzie jej wogóle nie ma nie zakładaja nowej tak samo tam gdzie nie ma pojedynczych sztuk. Słonko świeci, muzyczka gra, burdel przy budzie, przerwa za dziesięć 10. Słowem jak za dawnych lat :)

0 0
ID:4580

jedimaster

Rysiu ,,wielki znawco tematu" chciałbym cię poinformować że nie cała ulica Chemików jest własnością miasta. Znajdują się tu działki wspólnoty mieszkanniowej oraz kolei popros ich niech połataja swoje odcinki zobaczysz co ci odpowiedzą.

0 0
ID:4589

Rysiu

Tak? to dlaczego firma Drogtom robi ten remont o ktorym jest glosno w jednym z portali i kto im za to płaci?

0 0
ID:4590

Rysiu

Szok! wszystkie dziury na remontowanym odcinku ul.Chemików zostały naprawione.Dziekuję Bardzo :)

0 0
ID:4628

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA