oglądam zawsze zdjęcia z rajdów rowerowych odbywających...

oglądam zawsze zdjęcia z rajdów rowerowych odbywających się w naszym mieście. Grupa moich znajomych rekreacyjnie jeżdzi na te rajdy, są bardzo zadowoleni i ja też uważam, że to fajne. Mam jednak jedną uwagę, którą nawet dzieliłam się na portalu konkurencyjnym, który zamieszcza zdjęcia z tych rajdów, ale nawet nie wyświetlono mojego postu ( krytyka może być też konstruktywna). Moim zdaniem ktoś kto robi i zamieszcza te fotki ma fioła na punkcie fotografowania "ludzi którzy są koło prezydenta", przepraszam nie znam nikogo oprócz pana Pałuckiego ( nie interesuję się polityką, nawet lokalną), nie znam ich z nazwisk, żeby tu ich wam wymienić, ale naprawdę na dajmy na to 10 zdjęć 7 to wciąż ci sami ludzie. Gro zdjęć jest prawie identycznych tylko, że raz "ktoś tam ważny " stoi z prawej strony pana Pałuckiego, na następnym z lewej, na następnym prezydent z wianuszkiem swoich znajomych z mikrofonem, na następnym bez mikrofonu i tak dalej i tak dalej....
Jest to wkurzające, bo jeśli już ktoś robi z setkę zdjęć to było by miło gdyby na tych zdjęciach było widać szerszą rzeszę uczestników rajdu. Poza tym wychodzi moim zdaniem brak profesjonalizmu fotoreportera, bo po co nam oglądać 10 zdjęć karetki pogotowia, bo się gość zranił w kolano? wystarczyłoby 1 góra 2 , a nie cała seria. Moich uwag jest więcej, ale nie chcę wyjść tu na jakiegoś " niezadowolonego ze wszystkiego". Jest fajne, że jest fotorelacja z przebiegu rajdu, ale jednak ktoś powinien zamieszczać te zdjęcia z jakimś przemyśleniem.
Ciekawa jestem czy ktoś z osób oglądających te zdjęcia też ma taki pogląd?

5 komentarzy

Walkiria

Żeby robić zdjęcia reportażowe, trzeba mieć o tym jakieś pojęcie.Aurelka niestety cyka jak u babci na imieninach.We własnym portalu może zamieszczać wszystko.Nie wiem kto robił zdjęcia na tym rajdzie, ale z ujęcia tematów widać że ona.Totalny szajs.Obojętnie czy to koncert, rajd, czy inna impreza,wszędzie cuchnie amatorszczyzną.
A zdjęć z prezydentem nie będę komentował.Wnioski nasuwają się same.

0 0
ID:4582

Jola

no właśnie, już dawno to samo myślałam. Mój dziadek jeżdzi na te rajdy i zawsze oglądamy zdjęcia. Nasunęły nam się te same wnioski. Dziadek powiedział, że sam lepiej by narobił tych zdjęć, a przede wszystkim nie zrobiłby ani jednego tym "najważniejszym", bo to nie oni są najważniejsi na tych rajdach, jakby ludzie nie pojechali to sami by tyłków nie ruszyli. Na cholerę tyle zdjęć prezydenta? Albo tych w tych koszulkach reklamujących tego do europarlamentu, to dziadostwo!!!

0 0
ID:4584

szuja

Te zdjęcia sa b.dobre . Odrazu widać kto lubi p. Prezydentowi paluszek trzymać w........Niektórzy to i poprzednikom też.

0 0
ID:4585

Zaniepokojony

Pani "fotoreporterka" z innego portalu tylko przeszkadzała uczestnikom rajdu. Na trasie rajdu to zatrzymując się to ruszając swym samochodzikiem, zajmując część wąskiej trasy. Ktoś powinien tej pani zwrócić uwagę, że to nie wyścig kolarski, a rajd amatorów dwóch kółek. Tej pani i tak tylko zależało na pokazywaniu "najważniejszego rajdowca" który przepadł gdzieś w Nieszawie.

0 0
ID:4588

księciunio

Bez przesady...specjalnie obejrzałem zdjęcia i nie ma aż tak dużo prezydenta. Co do koszulek to jest kampania i jedyny obciach w tym, że kandydat obciachowy

0 0
ID:4595

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA