oglądam zawsze zdjęcia z rajdów rowerowych odbywających się w naszym mieście. Grupa moich znajomych rekreacyjnie jeżdzi na te rajdy, są bardzo zadowoleni i ja też uważam, że to fajne. Mam jednak jedną uwagę, którą nawet dzieliłam się na portalu konkurencyjnym, który zamieszcza zdjęcia z tych rajdów, ale nawet nie wyświetlono mojego postu ( krytyka może być też konstruktywna). Moim zdaniem ktoś kto robi i zamieszcza te fotki ma fioła na punkcie fotografowania "ludzi którzy są koło prezydenta", przepraszam nie znam nikogo oprócz pana Pałuckiego ( nie interesuję się polityką, nawet lokalną), nie znam ich z nazwisk, żeby tu ich wam wymienić, ale naprawdę na dajmy na to 10 zdjęć 7 to wciąż ci sami ludzie. Gro zdjęć jest prawie identycznych tylko, że raz "ktoś tam ważny " stoi z prawej strony pana Pałuckiego, na następnym z lewej, na następnym prezydent z wianuszkiem swoich znajomych z mikrofonem, na następnym bez mikrofonu i tak dalej i tak dalej....
Jest to wkurzające, bo jeśli już ktoś robi z setkę zdjęć to było by miło gdyby na tych zdjęciach było widać szerszą rzeszę uczestników rajdu. Poza tym wychodzi moim zdaniem brak profesjonalizmu fotoreportera, bo po co nam oglądać 10 zdjęć karetki pogotowia, bo się gość zranił w kolano? wystarczyłoby 1 góra 2 , a nie cała seria. Moich uwag jest więcej, ale nie chcę wyjść tu na jakiegoś " niezadowolonego ze wszystkiego". Jest fajne, że jest fotorelacja z przebiegu rajdu, ale jednak ktoś powinien zamieszczać te zdjęcia z jakimś przemyśleniem.
Ciekawa jestem czy ktoś z osób oglądających te zdjęcia też ma taki pogląd?