Brak słów,wstydzę się za byłego prezydenta naszego...

Brak słów,wstydzę się za byłego prezydenta naszego miasta.Harcerze,nic im nie ujmując,potrafią się lepiej zachować na swoich zbiórkach,niż v-ce przew. RM,na sesjach.Panie Skrzypek,ma pan takie powiedzonko''ja,się pytam'',a ja się pytam kiedy pan zniknie,ze sceny politycznej mojego miasta,bo to już przestaje być śmieszne,to jest żenujące.

10 komentarzy

Stacha

Oglądałam wczoraj na TV Kujawy "solówkę" byłego prezydenta- nie ma obycia i pokazał swoją prawdziwą twarz
Wstyd..

0 0
ID:4601

Skaut piwny :)))

Oj,nie rzeczywiście nietrafne porównanie.
Harcerzem jest się przez całe życie a "urzędnikiem na stołku" tylko się bywa ;) (oczywiście nie ujmując nic stołkom).

0 0
ID:4602

pazdzioch

ZENADA!!! Jak moga tacy ludzie nas reprezentowac, wstyd ;(
ale zenujacy jest tez sposob tuszowania skandalu z udzialem pana psewodniconcego, tak sie nie robi towarzysze kolesie!
czy wazniejszy jest dach decydenta czy dom dziecka?!

0 0
ID:4603

burak

nie lepsi byli: Kalinowski, Chmielewski czy Pałucki. O Kaźmierczaku czy Stelmasiku już nawet nie wspomnę.
Istne gwiazdy włocławskiej polityki. Ale jakie społeczeństwo tacy politycy.

0 0
ID:4607

hhh

czepcie sie siebie a nie skrzypka. lewicowcy

0 0
ID:4608

pazdzioch

o, przepraszam mnie ten osobnik nie reprezentuje bo na niego nie glosowalem:)

0 0
ID:4612

Ten co rozpętał II wojnę.

Skoro poruszono tutaj wątek harcerzy,przypomniała mi się jedna historia.Prezydent S. podobno obiecał dawno temu pomóc harcerzom w zamian...wystawiania 500 harcerzy pod pomnikiem w czasie trwania uroczystości.Widocznie nie dograli umowy ponieważ nie siedzi już na stołku prezydenta.Prawdopodobnie harcerze szykują się do uroczystości powtórnego otwarcia Jadwigi po remoncie ;) Może być wtedy fajna defilada.
Na wiadukcie zapewne ustawią trybunę honorową dla naszej wierchuszki.Oby tylko InterCity nie zdmuchnął nam naszej władzy bo nie ma nic gorszego jak bezkrólewie.. Do bezmózgowia jakoś przywykliśmy w tym mieście.
Czuwajcie Druhowie i nie przegapcie następnych wyborów.Ciekawe co teraz wam obiecają w zamian za zajmowanie się młodzieżą.

0 0
ID:4622

Baba Jaga

Skoro paździochu na niego nie głosowałeś i piszesz,ze ciebie nie reprezentuje,to dlaczego "wycierasz sobie nim gębe"
Sam sobie zaprzeczasz.Przeczytaj uważnie to,co wcześniej napisałeś.

0 0
ID:4625

pazdzioch

pewnie ze nie glosowalem:):)hahhaaha, to by bylo ponizej jakiegokolwiek poziomu oddac swoj glos na tak nie kompetentnego czlowieka, co nie oznacza ze nie zaglosowalbym na prawicowego kandydata gdyby byl dobry :]

0 0
ID:4640

SZUJA

BabO jAGO ,tY MASZ MIOTŁĘ TO MOŻESZ LATAĆ .pAŹDZIOCH MA TYLKO SAMOCHÓD I CHCIAŁBY CZASEM POJECHAĆ UL. jADWIGI. nIE PISZE kRÓLOWQEJ BO BIEDNA SIE W GROBIE PRZEKRĘCA.

0 0
ID:4645

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA