Żal mi tych kilku osób które protestują w sprawie pl....

Żal mi tych kilku osób które protestują w sprawie pl. Wolności. Nie wiedzą czy może nie chcą wiedzieć, że stali się narzędziem w rękach pisuarów którzy próbują na siłę zdobyć elektorat. Opluwają i szydza bo tylko to potrafią specjaliści od niszczenia. Partia zaścianka, mocherów i ciemnoty i to na czele z młodym człowiekiem i już tak spaczonym który na dodatek w życiu się nie napracował myśle o panu pośle. I jeszcze ciągłe opluwanie Prezydenta miasta - żenujące ten przynajmniej nikogo nie wyzywa. Kto w tym mieście jest "Palikotem" Panie Pośle- specjalisto od melexa?

3 komentarze

Krzysztof Naubi

Dokładnie ten sam tekst wkleił Pan jako komentarz na innym portalu, to się nazywa sianie propagandy i nie świadczy dobrze o Panu.

0 0
ID:4609

nie tak do konca

PIS sie przyczepil do sprawy prostestu a nie sprawa do PIS'u. Po wyborach sie odczepi ale problem pozostanie. Protestujacy nie wyzywaja Prezydenta robi to PIS. Protestujacy chca rozmow ale Prezydent nie ma ochoty.
A kultura Prezydenta podlega ocenie subiektywnej. Co dla Ciebie jest salonem dla mnie jest ulica. Arogancki, butny i znizajacy sie do poziomu przeciwnika, wyzywajacy go od Melexow na Radzie Miasta. Dumny czlonek PZPR jednym slowem.
Najlepiej gdyby problem rewitalizacji odciac od polityki ale jak widac nie mozna ani z jednej ani z drugiej strony.

0 0
ID:4610

Medowaty Srulek.

no i prosze znowu zabral glos tow. szmaciak ksztalcony w lasach kabackich

0 0
ID:4629

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA