IDOL MŁODZIEŻY. Kto jemu uwierzy , że jest hrabią....

IDOL MŁODZIEŻY. Kto jemu uwierzy , że jest hrabią. Wszystko wskazuje na to, że Janusz Korwin-Mikke stara się wprowadzić do polityki swoją córkę Korynnę.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16588737,Korwin_Mikke_wprowadza_corke_do_polityki__Zabral_ja.html?lokale=wroclaw#BoxSlotI3img#BoxWiadTxt
Do brukselskiego koryta nie udało się przepchnąć ale ojczulek nie traci nadziei że uda się do warszawskiego.
To pierwsza lekcja hipokryzji idola gimbazy i nie tylko.

17 komentarzy

Tomek.L

Czepiasz się, przecież jak dziewczyna ma butik w Warszawie to na pewno jakiś polityk zakupy u niej robił - związki z polityką niezaprzeczalne :).
JKM i jego poglądy trafiają zwykle do młodych ludzi przechodzących właśnie fazę "burzy i naporu" i ja to rozumię. Tych starszych, u których słabo już z myśleniem też rozumię. Pozostali wyciągają wnioski i widzą, że poglądy JKM to utopia w obecnej sytuacji.

5 0
ID:63290

george best

A kto Tobie nie da iść do polityki.Idol gimbazy bredzisz .Takich osób trzeba aby zrobic porządek w Polsce i wyjśc z Eurohołhozu.Przede wszystkim polkwidowac Opieki społeczne z jakiej racji nieroby dostaja kasiorę.Niech nauczą sie żebrać przykład zbieranie po tacy i beda mieli za co żyć.

0 11
ID:63291

bezpartyjny

Widziałem tego kretyna co spał w trakcie obrad , na dodatek z otwartymi ustami. Pewno chrapał bo się wszyscy na chama patrzyli. Hrabiego gnojek udaje. Boguś za tego debila też może się pomódl. Buhaha

6 0
ID:63292

1

Ten idol jest godny Walesy. Polityk pozal sie Boze; Tak jak tamten nie wie co mowi. To cos w rodzaju "jestem za a nawet przeciw".

4 3
ID:63294

pan załamka

Toż takich mało ! Pewnie wkrótce obieca przymułom dzialki na księżycu. Smuci jedynie fakt, że taki zyskał poparcie wśród młodzieży, ale mam nadzieję że z głupoty się wyrasta. Co innego taki Grzesiu Best, sam dał nogę do EuroKołchozu i z bezpiecznej odległości chce robić w Polsce porządek wychwalając tego .....

5 1
ID:63295

Bajerant

@~george best: Co jest george,dostałeś jak Boni w mordę?

1 1
ID:63296

piwo$z

No i co w tym złego, że Janusz sobie spał? Przynajmniej cały czas się trzyma swoich poglądów. Powiedział, że pojedzie do tego eurokołhozu, żeby go niszczyć i obnażać i właśnie takim spaniem to czyni- żadna to sensacja. Zaskoczeniem mogło by być, gdyby Pan Janusz wysunął jakiś postulat mający na celu wprowadzenie jakiegoś nowego durnego podatku albo ograniczenia. Sapy o to, że Janusz sobie pospał są wzięte z d**. Może chłop się zmęczył podróżą do eurokołhozu i musiał odpocząć. A, że chce wciągnąć córkę w politykę to też nic dziwnego. Przecież to naturalne zjawisko. Gdyby pracowała na kasie w biedronce to była by taka sama sensacja.

3 5
ID:63298

george best

@~pan załamka: No i powiem Tobie ze Holendrzy dosyc że narzekaja na Marokańców to i na Eurokołhoz bo w Beneluxie żyło sie lepiej.Teraz sam wiesz jak jest zakazy nakazy i inne dyrdymały .Dałem dyla i powiedz mi ile masz dzieci ?stac Ciebie na wyjazd na wczasy co pół roku nawet do najtańszych kurortów jak Egipt czy Tunezja aby wygrzać jajka?Poczekamy jak wejdzie euro w Polsce zobaczymy jak będziesz reagował.

0 3
ID:63300

george best

@~bezpartyjny: Poczekam jak za parę lat wybudują meczet we Włocławku to będziesz miał kretyna -kebaby już źresz?

0 3
ID:63303

george best

@~piwo$z: Słusznie prawisz on spał a komuchy doją tylko forsę żarówki,odkurzacze globalne ocieplenie,zakaz palenia węglem następny postulat będzie że condony będą z wizerunkami przywódców aby mozna bardziej baranów dmuchać.

1 3
ID:63305

bezpartyjny

@~piwo$z: po ilu?

2 2
ID:63307

bezpartyjny

@~piwo$z: pisze się: euro kołchoz, byłaby

1 1
ID:63308

Bogdan

@~george best: george, podpowiem, że jak jeden kol napisał kołchoz przez samo h , to ty nie powielaj. Cały czas się modlę za ciebie. Dodam , że ten bezpartryjny ma trochę racji z tą córą Koryntu

0 0
ID:63310

george best

@~Bogdan: Raduje serce moje że modlisz sie za mnie ale nie potrzebnie.Myslę że dorżyje 50-siatki i good bye.Dobrze że w kraju w którym mieszkam zalegalizowana jest eutanazja nie wyobrażam sobie łazić z kulami albo jeździć na wózku.

0 1
ID:63313

bezpartyjny

@~george best: oj koleś, nie mów chop.

1 0
ID:63315

george best

@~bezpartyjny: żyje się raz .

0 1
ID:63316

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA