No i po co ta pazerność polskich rolników? Unia...

No i po co ta pazerność polskich rolników?
Unia wstrzymuje rekompensaty- polscy rolnicy chcieli za dużo.. A swoją drogą to kiedyś górnicy byli "oczkiem w głowie"- teraz rolnicy którzy uważają ,ze im wszystko się należy no bo "żywią i bronią"? Zatrzymali się w kadrze: żywi nas cały świat a służba wojskowa nie jest obowiązkiem już.
Jeśli równość no to z KRUSem też! Pora najwyższa.

16 komentarzy

bezpartyjny

Jak masz pisać pierdoły, to lepiej nie pisz wcale. Czy wiesz, że rolnicy są tak zadłużeni, że nie mają płynności kredytowej? Myśl człowieku, co się stać może i ile gęb może przybyć do zasiłku i leczenia za twoje podatki, jak je płacisz.. W tym zasranym dupokratycznie kraju wszystko się rozwala.

3 6
ID:63334

ozon

Czego się wściekasz? Cenzure wprowadzasz? Mam prawo do własnej oceny i to robię a nie mówie o rolnikach na 2 czy 5 ha tylko o ranczerach.
Jak żyć? wołał pewien biedula z e szklarniami papryki. Ano trzeba żyć z procentów!
pohamuj się i nie obrażaj moich uczuć patriotycznych kolego "bezpartyjny". Dziadkiem klozetowym jesteś ze tylko takie słownictwo znasz?
Chłop żywemu nie przepuści i jak rzad sami sie zawsze wyżywią!

7 5
ID:63335

bezpartyjny

@~ozon: Słowo zapożyczyłem od twojego guru Korwina.Więc fe mi tu z wytykaniami. Podtrzymuję w całości to co napisałem , bo się na tym znam i nie jestem taka cienizna co tylko ble,ble jak ten @???? albo @ dzonny _nawiedzony. Piszesz , to pisz z głową albo wcale.

1 6
ID:63338

george best

Ozon jak wsiunki nakupywały sobie wieśwagenów i pobrali kredyty niech teraz ryją w lesie dioły zamiast dzików.Bardzo dobrze ze nie dostana kasiory z uni żebrać pod kościół .Wsiun zawsze zostanie wsiunem na wieki wieków TALENT.

3 3
ID:63340

ozon

cd- wyobraż sobie ,,że straty polskich rolników wg ich danych we wnioskach sa większe niż CAŁY unijny roczny eksport do Rosji!!
Nadal będziesz twierdził ,że biedacy ledwo koniec z końcem wiążą? Kabaret!

7 5
ID:63343

ozon

widać że zagościłeś tu od niedawna kolego"bezpartyjny"... Rozbawiłeś Forumowiczów zapewne do łez twierdzeniem iż JKM to mój idol! Chłopie zajrzyj do archiwum portalu bo pajaca z siebie robisz i to takiego mocno zużytego.. Znawca tematyki rolnej? no to chyba PSLowiec.. były?

5 4
ID:63344

bezpartyjny

@~ozon: Jesteś z miasta. To ........... i czuć nawet w necie. hehe

2 4
ID:63351

bezpartyjny

@~ozon: Widać platfusie, że jesteś jak każdy z twojej formacji raczej historykiem lub jakimś innym komuszkiem. Czy ty uważasz, że duże gospodarstwo rolne , to nie duże przedsiębiorstwo i nie korzysta tak jak inne wytwórnie z kredytów. Mało tego, ponosi większe ryzyko wytwarzania produktów . Weź się i ogarnij. Jeśli zaś chodzi o partyjność , to obecna Twoja guru patolożka z krwi i kości Kopaczowa pochodzi z ZSL-u i nic mi do tego.

0 4
ID:63352

siarkowodór

@~ozon: Gdzie żeś ty się ekonomii uczyła gameto ? Co za ciemniak! Do kościółka też drepczesz? Może nie platfus ale rydzyk.DLA FORUM LEPSZY RYDZ NIŻ NIC.
Brawo @bezpartyjny.

2 5
ID:63353

siarkowodorek

@~ozon: Jeszcze jedno koleś a co ci się JKM nie podoba puzonie jeden?Wolisz tych złodziei co nabrali kredytów i teraz uciekają? Proste kto z kim się zadaje takim się staje.Ale ty już dawno w tym szambie siedzisz po uszy. Myślę ,że jakiś obrońca naprawdę prawego polaka jakim jest JKM się znajdzie na tym Forum.

2 5
ID:63355

ozon

Widze ,ze niebywała pseudoelita wtargnęła na forum/ no cóż wolny dostęp wolny kraj! Z troglodytami nie dyskutuje .. możecie pisać napastliwe teksty do upojenia .Małolaty tak mają!.

4 2
ID:63358

Bajerant

@~ozon: Tym razem cię poprę. Bo rzeczywiście z tym Korwinem, to wpadną razem @georgiem na minę.STRASZNE CHAMSTWO JAK ZAUWAŻYŁEŚ SIĘ PANOSZY. ALE ŻEBYŚ @GEORGE TEŻ DO NICH ZALICZYŁ.

3 0
ID:63368

ozon

Słuchaj @"Bajerant" mam wiele zastrzeżeń co do treści jakie pisze "george" ale ma prawo do swoich ocen i zdania. Pisze prosto i dosadnie co myśli ale nie jest chamski i napastliwy w stosunku do Forumowiczów.O ile zauważyłeś na nikogo nie napadam słownie, nie wyzywam nie obrażam tak długo póki nikt w moją stronę nie kieruje obrazliwych tekstów . nikt nie musi się zgadzać z moim zdaniem ale to nie powód aby obrażać. Uszczypliwości tak- chamstwo nie!
Dyskusje z takimi osobnikami sa bezcelowe bo oni nastawieni sa tylko na "przewalankę" słowną a na to szkoda mi opuszków palców.
Jak napisałem wcześniej- z troglodytami nie gadam. Niech piszą na Berdyczów.
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę bo ma być ciepło!

3 3
ID:63370

siarkowodorek

@~ozon: Słuchaj kol.Jak założyłeś wątek i użyłeś głupawych argumentów do jego obrony ,to się teraz nie żołądkuj i nie wyzywaj innych od chamów a weź i się na odwagę i udowodnij swoją rację.Sęk w tym , że wstydzisz się przyznać , że nie masz racji.Pytanie brzmi kto tu jest kim.

0 3
ID:63372

george best

@~Bajerant: Ja bedę popierał Korwina do końca tak jak Farel-a .Powtarzać również będę że Unia to gorszy syf niż okupacja .Tam to można kraść pieniądze i o dziwo na stołkach zasiadają komunisci co chcieli likwidacji pieniądza .Wspólna waluta kto jej pierwszy chciał jak nie Adolf Hitler.Więc na koniec niech rolnicy sobie cebuli ugotują a my czekajmy na kolejne zakazy z Unii.Szkoda ze w Polsce dalej panuje ciemnogród na Marihuane ,Aborcje,Eutanazje jedyny plus że będzie prostytucja zalegalizowana już dziewczyny nie bedą stawać w lesie tylko na zapleczu bezdomki dawać

0 2
ID:63375

george best

A ja też nie chcę się tłumaczyć ale pisze to aby nad nikim się nie litować.Każdy jest kowalem swojego losu i jak sadzi jabłka to niech sie ubezpiecza .Na wyjazdy do Egiptu stac na Golfika 8 letniego tez a na ubezpieczenie nie no to jakieś nie hallo.A i tak większość polskich jabłek to chemia

1 2
ID:63376

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA