A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku osobom na...

A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku osobom na czele których wydaje się był Pan Poseł i podsyca atmosfere zamiast ją tonować i mediować. Najłatwiej jest nabałaganić. A ja chcę żeby Włocławek miał centrum z prawdziwego zadarzenia. Protestuję przeciw tym czworga Panom!

PS. Moja klawiatura za 2 zł czasem szwankuje :)

3 komentarze

wkurzony ślimaczek

Brawo, kochana! Wreszcie jakiś głos rozsądku! Gdyby handlowcy mieli dobry towar, to nie musieliby się bac o konkurencję. Mam nadzieję, że centrum zrobią jak najszybciej, to wreszcie będzie gdzie się przejśc. No i, oczywiście, wreszcie przyda się centrum handlowe z pradziwego zdarzenia.

0 0
ID:4661

włocławiak

Jakie we Włocławku zarobki, na takie towary nas stać i nie ma w tym winy handlujących, tylko naszych pseudobiznesmenów. Handlowcy dostosowują towar do zasobności naszych portfeli.

0 0
ID:4663

do włocławiaka

drogi włocławiaku chyba siedzisz w tym naszym grajdołku i nosa nigdzie nie wytykasz,przejedż się do sklepów w Toruniu,Łodzi czy Bydgoszczy dopiero zobaczysz jakie tam są ceny za jaki towar.U nas jest zmowa na wysokie ceny na wszystko od paliwa po gumki,a handlowcy mają chyba podpisaną dziesięcioletnią umowę z chinolami,bo innego towaru we Włocławku jak na lekarstwo

0 0
ID:4718

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA