Koniec procesu o "Bolka" Wałęsa przegrał z Wyszkowskim...

Koniec procesu o "Bolka"
Wałęsa przegrał z Wyszkowskim -http://telewizjarepublika.pl/koniec-procesu-o-quotbolkaquot-walesa-przegral-z-wyszkowskim,12398.html

21 komentarzy

Bajerant

To niczego nie dowodzi z wyjątkiem tego , że dalej nie wiadomo o co chodzi. Solidarucszki tak mają.

3 2
ID:63590

cichyobserwator

Rzadko się odzywam bo przeważnie szkoda czasu na tak ,,ważne " poruszane tu tematy ale jak czytam zacietrzewionego , nawiedzonego kł.... to pare minut mogę poświęcić.
Moher ; nie przeczytałeś do końca ? nie zrozumiałeś tekstu ? to nie pisz głupot !
W tym procesie nie chodziło o ,,Bolka " tylko o zwrot kasy za przeprosiny ,które ukazały sie w TV więc przeczytaj to sobie jeszcze raz albo 100 razy to może dotrze.
W sprawie ,,Bolka" jest prawomocny wyrok z marca 2011 r .
Więcej czasu na głupotę szkoda więc jeżeli oczekujesz mojej reakcji to pisz bezmyślnie dalej a że Pytajnik zapadł się ze wstydu pod ziemię to dla ciebie pare minut zawsze znajdę.

6 8
ID:63600

????

@~cichyobserwator: a jak tam twoja koleżnaka - wódczanka już PO kolejnym partyjnym zebraniu wytrzeźwiala że jesteś taki fifarafa mądry i filozoficzny cichyagencie PO ? Jakich tam hasełek was trójca pijacka od kielicha nauczyła ? POchwal się partyjny konspiratorze jak przywitałeś agenta wiceperzydenta -na kolanach czy z ręką w nocniku ?

4 8
ID:63602

Ronald Truck

@~cichyobserwator: Nie pisz idiotyzmów przeczytaj uzasadnienie wyroku.

4 4
ID:63607

Moher

@~cichyobserwator: mordo ty moja, tego też nie zrozumiałem?
http://wpolityce.pl/polityka/166501-interesy-po-na-slasku-wyswietli-dopiero-prokuratura-za-rzadow-iv-rp-matusiewicz-jako-potencjalny-rywin-platform
Pozdrowienia ślemy z Rydzykowa.

3 8
ID:63608

Bajerant

@~Ronald Truck: Sęk w tym , że z obecnym wyrokiem to @cichy ma rację a ty trąba jesteś. Fakt poziotanie faktem a Wałęsa bolkiem.

6 2
ID:63609

fiskus

A było tak wspaniale, nagroda Nobla dla Wałęsy ,pomoc Polakom w ich rozwoju gospodarczym , potem po 100 tys na obywatela, na koniec Gdańsk ul Polanki.

1 3
ID:63614

Bajerant

A wszyscy zawsze, wszystko robią dla dobra.......własnego POrtfela. Hahaha

1 2
ID:63619

george best

I co sadzicie o tym ?

0 1
ID:63622

Moher

@~cichyobserwator: Jak może zgadza się finanse w PO, jak skarbnik pijany.<br />
Cichy tez nie zrozumiałem tekstu?-http://wpolityce.pl/polityka/216365-skarbnik-platformy-kompletnie-pijany-w-izbie-wytrzezwien-zarzad-krajowy-po-pod-sciana

3 7
ID:63623

cichyobserwator

@~Moher: Masz syndrom Pytajnika i po 5 minutach juz nie wiesz jaki temat poruszyłeś? Czego dotyczył wyrok o którym wspomniałeś ? To ADHD czy zwykły brak komórek do ogarnięcia kilku dłuższych zdań ?W obu tych przypadkach dłuższa wymiana zdań nie ma sensu bo w Zimbabwe dalej głodują a Jarosław na pewno jest homo bo facetów po rękach całuje.
To ostatnie zdanie to Moher z Pytajnikiem w jednym.

5 5
ID:63629

cichyobserwator

@~????: Znalazłeś się ? To dobrze bo sprawy inteligentnych liczników nie wyjaśniłeś . Czy po twoim odkryciu przekonałeś już Włochów i Skandynawów żeby się szybko z nich wycofali ?
Wnioskując z przerwy w twojej twórczości to te twarde restarty coraz dłuższe a zamęt coraz większy i lekarz prowadzący powinien zmienić metody bo obecne to strata czasu.

4 6
ID:63630

????

@~cichyobserwator: ja tylko pytam o twoich wódczanych kolesi i koleżankę z partyjnego kólka chlających agentów PO więc nie udawaj głupiego tylko odPOwiedz z godnoscią jak widzisz tą piajcką drużynę w roli mesjaszów narodu ? Czy już na taką ocenę swoich chlajacych kolesi cie nie stać cichaagenturo PO ? Mnie już jutro na forum nie będzie więc razem z azorem będziecie mogli POnownie szpanować swoim partyjnymi ,,wymiocinami '' .

3 4
ID:63632

cichyobserwator

@~????: Kto tu udaje głupiego ? AAAA, rozumiem już - ty nie udajesz ! Jak jutro tzn. juz dzisiaj cie nie ma to szkoda mojego czasu.Jestes największym lokalnym intelektualnym wyzwaniem a bez ciebie to juz zadna zabawa.Poczekam do twojej następnej przepustki i nowej ,,afery " bo po kazdej kuracji przyjeżdżasz z takową.
Smacznych leków ,orgazmicznych lewatyw i do miłego.

3 4
ID:63633

Moher

@~cichyobserwator: czy ty jesteś moderatorem? bo wypadł jeden twój komentarz skierowany do mnie.Takie cuda nie tylko w PO .

3 3
ID:63634

fiskus

@~cichyobserwator: Napisz lepiej : wybatożyć czyli pobić każdego kto udaje głupiego, albo myśli inaczej.

2 2
ID:63635

Moher

@~cichyobserwator: Brak Ci odwagi na zadane pytanie dotyczące tego komentarza ,który wykasowałeś.POwiem krótko cienias jesteś!

2 2
ID:63641

cichyobserwator

@~Moher: Nie kasowałem żadnego komentarza bo nie mam takiej możliwości.
Nie bierz tych leków , które podesłał ci Pytajnik bo paranoja i nerwica natręctw u kazdego wymaga indywidualnego podejścia.Tak z ciekawości ; wszystkie zbitki liter ,,p" i ,,o" dużymi literami to po jakich tabletkach ?

3 4
ID:63645

Moher

@~cichyobserwator :Jedna z największych plag cywilizacji... uczony głupiec. Popędź na sygnale do lekarza specjalisty
jeśli chodzi o zbitki liter o i p, to czasami zablokuje mi się klawisz Caps Lock i tu zapewne twoją ciekawość już zaspokoiłem.

2 1
ID:63646

cichyobserwator

@~Moher: Jeden taki nie wiedział ,ze mówi prozą a ty pewnie nawet nie wiesz ,że stworzyłeś oksymoron więc tabletki dają jakiś efekt. No i to globalne stwierdzenie o cywilizacji - to musiało cie kosztować parę nocy intensywnych przemyśleń. Szacun.

1 4
ID:63647

Moher

@~cichyobserwator: Dziękuję za uznanie ,teraz wiesz ,że jestem stworzony do celów wyższych.

2 1
ID:63649

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA