Brak pracy dla nierobów z wykształceniem....

Brak pracy dla nierobów z wykształceniem. Czerwone_szczury,i inne georga besty a kto powiedział że rząd ma zapewnić wam pracę??? SLD ma zapewnić nierobie??? Organizuj sobie sam !! Pracę organizowali komuniści których twój dziadek i ojciec obalili kiedy Ty szczałeś w majtki. Zapytaj ich czy mieli pracę którą mogli zmieniać co 2 dni, tydzień, miesiąc, rok, czy nawet wtedy kiedy chcieli, i czy starczyło im miejsca w dowodzie na pieczątki o zatrudnieniu. A pracować powinniście nie do 67 ale do 76 lat !! nieroby !!

15 komentarzy

george best

Pocałuj mnie Ty w d....O pieczatki nie musze pytać bo pamiętam jak dostawaliśmy mieszkanie matka musiała zapisać się do PZPR-u .Tak Ci dobrze było w komunie to na Kubę musisz pojechać. Za stan wojenny powinni pod mór i rozstrzelkać albo wysłac na wschód tam miejsce dla takiej sitwy jak wy. idź lepiej przynieś śmieci żebys napalił w piecu bo zima idzie.

4 8
ID:63863

krosta

Nie będą bo zaraz ten b...el się rozleci jak skończą rozkradać resztę gospodarki i kasy z Unii.

4 3
ID:63865

1

Wolnego, po to placimy podatki i utrzymujamy armie politykow zeby budowali zaklady i nie niszczyli je. Jezeli ktos ma 50 lat to juz pracy nie znajduje. Polacy przecietnie zyja do 65 lat. Sprytne przedluzenie lat pracy do emerytur i w ten sposob wiekszosc Polakow nie doczeka sie tej mizernej emerytury. Czysty zysk w zlodziejskim panstwie

5 9
ID:63866

george best

Jeszcze takie drobne pytanie widzisz mój ojciec wraz z wujem obalali ten system partyjny masz rację za to byli więzieni .Z kolei Twój ojciec dumnie łaził 1-maja z czerwoną szmatą .Boli tylko to że tamci ludzie powtykani sa jeszcze do tej pory na stanowiskach a powinno zabrac im majatki i wysłać do Kim-a z pielgrzymka flagi czerwone w ręke jako gratis.PRECZ Z KOMUNA I TAKIMI JAK TY.

4 11
ID:63867

fiskus

Najważniejszy jest system reformatorów amerykańskich i unijnych.
Mamona i ustawa egzekucyjna nie ogranicza naszych praw obywatelskich???
Każdy urzędas zamiast pchać się do władzy - może w jednym okienku założyć własną działalność gospodarczą.

5 2
ID:63868

Radio_Moskwa

Do~Wpyskgo "Nieroby" Masz rację nieroby i pasożyty to wszyscy, co korzystają z niewolniczego systemu i mają ciepłe posadki. To oni powinni wziąć się do roboty, bo reszta społeczeństwa właśnie na nich pracuje a te urzędowe posady to zwykłe przechowalnie ludzi, którzy nic nie potrafią jeno czerpać korzyść z owoców pracy innych, którzy w podatkach oddają swą krwawicę. :)

6 4
ID:63870

XL

Nie bronię komuny, ale prawda jest taka, że każdy miał wtedy pracę, nawet ci z wykształceniem podstawowym. Na piedestale była klasa robotniczo-chłopska. Robotnik i chłop to byli pany. I nikt nie pracował po 10, 12 godzin, tylko 8 godzin i fajrant.

8 5
ID:63872

krosta

@~george best: Albo wysyłać do Chin, z którymi taką sztamę trzymają ci co walczyli z polskim socjalizmem. Ty całkiem zdurniałeś. Buhaha

4 0
ID:63874

Step

@~george best: Zapomniałeś dodać, ojciec alkoholik.

3 1
ID:63876

george best

@~krosta: Lewactwo zawsze smierdzi i tyle .Ale sa lepsi cała Europa się smieje z rządów teraxniejszych .I trzeba przyznac że żaden Polak nie wróci do Polski jesli nie zmieni się rządzenia .Bo my cały czas się śmiejemy i ja gdzie tylko moge opowiadam jaki to trzeci swiat ufundowała nam armia czworga .
Krosta zerknij na to;

1 5
ID:63880

george best

@~XL: Fajnie było bo kazdy kradł i nic nie było .Teraz juz jawnie kradną a ludziom wciskają pierdoły i bajeczki jaka to ta Unia jest wspaniała dała na to tamto i sramto .

2 5
ID:63882

george best

@~Step: Patrz zapomniałem tak ojciec mój nałogowy alkoholik ale nigdy nie pił za pieniądze podatników tylko za swoje zarobione.

1 3
ID:63889

Step

@~george best: Teraz wiem, masz syndrom DDA (Dorosłe Dziecko Alkoholika). Alkoholizm matki lub ojca może powodować u dziecka poważniejsze urazy psychiczne niż te, które dotykają samego uzależnionego.
Osoby wychowane w rodzinie z problemem alkoholowym powinny być jednak wyczulone na objawy takie jak:
lęk przed zmianami;
niska samoocena;
poczucie osamotnienia;
przeżywanie silnych lęków pomimo braku rzeczywistych zagrożeń;
trudności w relacjach z osobami, które cieszą się autorytetem (np. szefami);
lęk przed odrzuceniem;
brak akceptacji siebie;
problemy ze stworzeniem udanego związku oraz trwałej przyjaźni;
ukrywanie emocji;
silna potrzeba kontrolowania siebie i innych;
niezdolność do zachowań spontanicznych.

2 0
ID:63894

krosta

Ludzie rodziców to raczej zostawcie w spokoju. Fe

0 2
ID:63898

george best

@~Step: Chwal Boga w którego zapewne wierzysz ze Ty jestes zdrowy .Takie regułki to możesz opowiadac w szpitalach psychiatrycznych lub na kółkach różańcowych.Ja na życie nie narzekam mam pracę czwórke dzieciaków fajna żonę i gra gitara.Nie znoszę tylko złodziei i kłamców .Idź na wybory i głosuj na tych co teraz od 7 lat Polskę naprawiają i Unii w dupę włażą.

0 1
ID:63907

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA