Jeżeli ja dobrze zrozumiałem, to jeden z kandydatów na...

Jeżeli ja dobrze zrozumiałem, to jeden z kandydatów na prezydenta za głosowanie na niego proponuje przekupstwo w postaci umorzenia podatku tym osobom, które pokażą mu później dokument, że na niego głosowały.
Uważam, że to jest tak samo jak ja napiszę ogłoszenie ,że każdy kto na mnie zagłosuje i po wyjściu z lokalu albo później pokaże mi stosowny dokument, to mu odpalę 200 zł.
Ten Pan powinien od wtorku już nie być kandydatem i nie tylko. Osobiście złożę doniesienie do prokuratury tak jak on kiedyś na mnie za to ,że w godzinach pracy rozdawał dzieciom cukierki i że zwracam mu uwagę podrywając jego jakiś urojony autorytet firmy. Policjant też dopa wołowa, że nie wiedział, że niewolno osobą obcym dawać dzieciakom prezentów. Wiadomo dlaczego.

3 komentarze

Misiek

W terminologii wyborczej to raczej przekupstwo wyborcze ! Czy ten Ch. to masochista ,ze tak lubi sie podkladac ? Przeciez SLD juz go wypunktowalo.

1 1
ID:63980

1

W polscze startujacy kandydaci nie maja zadnych propozycji majacych na celu poprawe zycia Polkow. Nic konkretnego. Zaden nie mowi o obnizeniu wydatkow na zbrojenia, obnizeniu VAT, zmniejszenia ilosci lat do emerytury, tworzenia miejsc pracy, poprawie sluzby zdrowia.

1 2
ID:63982

ONY

CHmielewski podpisałby nawet pakiet z diabłem, byle zostać prezydentem.

1 0
ID:63985

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA