Powiem szczerze, że głosowałem dwa razy na Pałuckiego....

Powiem szczerze, że głosowałem dwa razy na Pałuckiego. Teraz nie poszedłem w ogóle ale pójdę głosować na Wojtkowskiego. Dlaczego? Ano dlatego ,że Pałuckiemu się we łbie już tak poprzewracało i myśli ,że jest najmądrzejszy.Ciekawe czy mu biskup pomoże. Po drugie mam już dość arogancji np. takiego prezesa MPC, SANIKO i urzędasów w UM. Jak się o coś napisze,to odpowiedź jest zawsze na nie albo udowadnianie dlaczego garbaty na dzieci proste .Może w końcu ktoś odda ludziom przywłaszczane co roku 10 mil zł za wywóz śmieci.Wyrzucić to ciaciarajstwo na przysłowiowy pysk i niech zobaczą jak to dobrze być na bezrobotnym.

5 komentarzy

giacoma

No , co fakt , to fakt.
A co na to Budzeniusze, Pawlaki i inne Kargule? Pewno cykorek !

5 2
ID:64059

Moher

Ja już proponowałem żeby pan Pałucki razem z Monika Budzeniusz w wolne dni od pracy udali się Burmistrza Kowala, pana Eugeniusza Gołębiowskiego po nauki, jak rządzić i inwestować .Nawet zieleńce ,fontanna pokazana była w programie TVN-u Maja w Ogrodzie a pan panie prezydencie Pałucki,

5 1
ID:64063

emerytka

a ja, ciągle przyczepiam się do tego, ze nasze miasto jest bardzo brudne. Podpisane są umowy z firmami sprzątającymi ... i co. ano nikt tego nie egzekwuje. Trudno jest to zauważyć jak nie chodzi się pieszo, ale wystarczy wyjść na mały spacerek i walające się brudy dokoła. przystanki autobusowe w opłakanym stanie. Wystarczy czasem WODA I SZCZOTA ( przypadek okolic dworca) i byłoby lepiej. Pozdrawiam

2 0
ID:64068

Bajerant

@~Moher: A Pałucki ma beton partyjny i kostkę brukową

0 1
ID:64069

zosia

No najwyższy czas żeby Pałucki ze swoja elitą pożegnał się bo to co dzieje się UM to już szlak trafia tylko prace załatwisz po znajomości a te konkursy to ściema

0 0
ID:64086

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA