Nie dla partii .......My włocławianie musimy wyrażnie powiedzieć STOP dla partii z której wywodzi się poseł Wojtkowski.Przypomnijcie sobie afery Zbycha,Rycha i Grzecha,Afere Amber Gold,afere taśmową,taśmy prawdy z siedziby Platformy Obywatelskiej z Włoclawka.Kolega Wojtkowskiego minister Sienkiewicz mówi,że za rządów Platformy Obywatelskiej Polska to jest d... i kamieni kupa. Koledzy Wojtkowskiego z Platformy Obywatelskiej bawią się w klubach nocnych za publiczne pieniądze,jedząc kawior,piją szampana i palą cygara a my włocławianie [Polacy] jesteśmy zmuszani do niewolniczej pracy na umowach śmieciowych za którą dostajemy marne grosze. Kolega Wojtkowskiego,minister Sikorski z pieniędzy publicznych czyli z naszych funduje sobie obiad za ok. 1000 zł. Taśmy te ukazały tylko część prawdy o kolegach Wojtkowskiego z Platformy Obywawatelskiej bo reszta taśm została ukryta.Przypomnijcie sobie jak kolega Wojtkowskiego z Platformy Obywatelskiej minister skarbu Aleksander Grad ratował miejsca pracy w stoczniach. Przebrał jakiegoś chłopka roztropka w prześcieradło i udawał[przed wyborami]że rozmawia z Katarczykiem o sprzedaży stoczni. Stocznie upadły a kolega Wojtkowskiego Szanowny Pan Grad otrzymał posade w spółce Skarbu Państwa za ok.100 tys.miesięcznie. Tak oto ludzie Platformy obiecują cuda na kiju przed wyborami. Przypomnijcie sobie wyborcy tzw. taśmy prawdy z Włocławka.Jakim językiem rozmawia z radnymi Posłanka Platformy Obywatelskiej,Przewodnicząca Platformy Obywatelskiej we Włocławku i zarazem koleżanka Pana Wojtkowskiego. Co robi w trakcie jazdy samochodem do domu.Żeby było śmieszniej nagrywa kolega z partii. Odsłuchajcie to w internecie a dojdziecie do wniosku,że jest to zdegenerowana grupa,pseudo elita. Ostatnie samorządowe wybory pod rządami kolegów i koleżanek Pana Wojtkowskiego,uświadomiły nam wyborcą,że standarty sięgneły Białorusi.Na zakończenie chcę przypomnieć,żebyście nie zapomnieli kto zafundował Wam,Waszym dzieciom i wnukom prace [oby Wojtkowski nie załatwił Wam takiej pracy jak Grad stoczniowcą]do67 roku życia. To poseł Wojtkowski i jego spółka z Platformy Obywatelskiej zrobili z nas niewolników Europy.Panie Wojtkowski, czy nie wstyd Panu przebywać w takim towarzystwie[przypomniałem tylko część obłudy Pana środowiska]a jednocześnie kandydować na urząd prezydenta Włoclawka. Panie Wojtkowski,porządny człowiek,prawy i uczciwy w takim środowisku by nie był dnia ani godziny, ale Panu to odpowiada.Drodzy włocławianie,bajki i cuda które opowiada Wojtkowski o Włoclawku,jak to będzie ładnie,ślicznie i kolorowo nie są warte funta kłaków.Oby Was Wojtkowski ze swoimi kolesiami nie wyportkował, bo za kilka miesięcy będziecie mówić; jaka[i] byłam[em] głupia[i].Nie słuchajcie tych pseudo prezydentów,którzy nie dostali się do drugiej tury a popierają teraz Wojtkowskiego, ślinią się nieudacznicy bo nie mają pomysłu na życie, a stołeczek w urzędzie byłby ciepły. W/w fakty są znane z mediów i opisałem dla przypomnienia. Z poważaniem. Obiektywny wyborca.