Gdzie to ja czytałem, że teraz we Włocławku wolno będzie...

Gdzie to ja czytałem, że teraz we Włocławku wolno będzie czytać tylko gazetę Wybranych a oglądać wc i tvn. Ale jaja.
Pozdrawiam wszystkich solidaruszków i do roboty . Gdzie tu do 67 lat.

10 komentarzy

Bajerant

Od dzisiaj wszyscy dostają pracę. Hahaha

4 1
ID:64339

george best

Masz rację to sa media dla baranów aby dobrze głosowali i słuchali swego Pana.
Ja myślę aby ten wiek podnieśli na 100 lat po co co 2 lata podnosić i tak juz niedługo nie będzie komu robić bo każdy kto mądry wyjedzie z tewgo bagna.
No chyba że za rok stery się zmienią i wygrają narodowcy razem z Korwinem jak nie to dalej będzie jak jest czyli wiadomo haracz za haraczem i za 1200 na łapę tyrka na condony w biedronce i żarcie z GMO.

4 6
ID:64340

inter

W programie pod tym linkiem;
http://www.marekwojtkowski.eu/?page_id=151
od piątku 05.12.2014 r. zaczynam odznaczać realizację poszczególnych punktów obietnic Pana Prezydenta.
Będę cierpliwy przez 4 lata.Proponuję to samo wszystkim zachwyconym wygraną Pana Posła.A może dobrze byłoby się zapoznać z dokonaniami Pana M.W. jako parlamentarzysty i zobaczyć co jego partia zrobiła dobrego dla Włocławka.

3 0
ID:64348

cichyobserwator

@~george best: Ty rzeczywiście mieszkasz w Holandii ? Przeciez tam też wiek emerytalny to 67 lat a ty ciężko zdziwiony jakoś. Państwowa to 2 % za każdy rok mieszkania w Holandii co obecnie daje np. za 10 lat - 217 Euro. Stipp czyli fundusze płaci pracodawca ale wcale nie musi tego robić a indywidualnie ( jak podają ) ubezpieczenie emerytalne samodzielnie mało kto płaci. Kiedy więc wyjeżdżasz z tego emerytalnego bagna ?
W Polsce były i są condomy i za 20 zł masz 30 szt na które ,, tyram całą 1 godzinę " ale ty pewnie po wyjezdzie z tego ,, bagna " tyle to zużywasz w weekend.

4 6
ID:64349

Wpyskgo

Poczekajcie jak prawicowa mafia wespół z klerem POpaprańców i PiS dzi el ców da wam pracę !! Oni już czekają na was i zapisują bo mają tyle miejsc pracy!!?? że hu hu hu !! Nie wiedzą co z tą robotą zrobić...tyle tego jest. Ale idzie nowe!!!

2 2
ID:64353

pionier

@inter-to pomogę Ci trochę.Ochrona miejsc pracy już istniejących-sytuacja w spółkach ARBUD i PROLAB - spóki przejmowane w bandycki sposób przez kolesi związanych z ORLENEM (czytaj z PO).

2 0
ID:64361

george best

@~cichyobserwator: Czy Ty widzisz tylko to co pisza ?.Jako pracownik socjalny mam później ndarmowe leczenie przy obecnych zarobkach które dochodzą do 1700 euro i zony która ma ponad trójkę ze szkoły jogi na starośc przy wspólnych ubezpieczeniach mam około 1500 na miesiąc .
Jako pomoc socjalna zaliczam się do grupy medycznej mój wiek emerytalny to 60 lat adie mister .Choc sam przyznam że wystarczy dorzy ć 50-latek i wystarczy

0 3
ID:64366

george best

@~cichyobserwator: Pamiętaj jeszcze że składki na zachodzie sa mniejsze i kasiorkę masz pewna nie to co w Polsce ściągają 1200 na ZUS i gówno dostajesz może na emeryturke w kwocie 400 złotych wystarczy a później do koscioła po śmietnikach do opieki i do bezdomki po chlebuś za 1200 talarków.

1 4
ID:64375

cichyobserwator

@~george best: Nie wiem skąd ty bierzesz te różne cyfry ale chyba z głowy czyli z niczego.Mój sąsiad idzie na emeryturę , był sterowniczym w Anwilu, ma 60 tkę i wyliczyli mu 3200 brutto emerytury czyli prawie 2700 do ręki więc g....o wiesz a mądrujesz.

Te dane które widzę bo je ,,piszą " to sa dane holenderskie nie czyjeś tam, ty czepiając się wieku emerytalnego i jego wysokości w Polsce uogólniasz i przekłamujesz a sam dajesz przykład grupy uprzywilejowanej. TO tak jakbym ja za przykład dał kogoś z mundurowych ( trep, policjant ) i że idą na emeryturę w wieku 40 lat .Skup się raczej na tym gdzie żyjesz bo tutaj od jątrzenia i kłamstewek mamy Pytajnika i jak wróci z leczenia to nadrobi zaległości.

2 2
ID:64384

ozon

Widzę ,że faktycznie "george" zajął miejsce "pytajnika" i bardzo kurczowo tego się trzyma.
Jutro "Mikołajki" i żałuję,że nie mogę Mu ("g.b) wysłać śliniaczka .. po co to opluwanie ?
Mam nadzieję,że buty wyczyszczone?Udanego jutrzejszego dnia życzę.Wszystkim !

2 0
ID:64397

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA