Zbonikowski,ty pośle bez literki P,ile ty masz w sobie...

Zbonikowski,ty pośle bez literki P,ile ty masz w sobie jadu,najwięksi ga.... wiedzą że w Polsce nigdy nie było komunizmu,bardzo dawno ,dawno temu,istniała taka nazwa,ale to byli tacy sami zacofani.z meleksem w tle.Za co ty bierzesz pieniądze ,coś ty zrobił dla Włocławka?.Tylko wstyd przynosisz,myślę że podzielisz los swoich niby kumpli,jak Hofman,Girzyński i inni.

12 komentarzy

1

Po prostu nie moze przezyc, ze korytko ucieklo. Prostactwo.

12 3
ID:64460

walkiria

Gdyby jeszcze choćby przez jeden dzień w życiu shańbił się normalną pracą.

7 3
ID:64463

pijak

Przyjdzie czas i na ciebie . Za bardzo lubisz alkohol.Jesteś coś winien kolegom, którzy za ciebie jak byłeś nawalony wzięli winę.Immunitet stale cię nie będzie chronił.Żeby zapomnieć ludzie piją.

3 3
ID:64464

szean

A gdzie jest mój post ?

3 1
ID:64466

wloclawek.info.pl

bardzo nam przykro, ale posty bezpośrednio obrażające kogokolwiek nie będą publikowane, wypadałoby wykazać się odrobiną kultury podczas publicznej dyskusji

pozdrawiamy

11 5
ID:64467

cham

oho, komuyszki jak szczekają, jak się uaktywnili nagle po tej druzgoczącej porażce, hahaha, zapamiętajcie sobie - już nigdy do władzy nie wrócicie, dosyć dziadostwa, mozecie se pisac...

9 6
ID:64468

szean

@wloclawek.info.pl: Czy sprawowanie funkcji państwowych przez alkoholików Waszym zdaniem jest oki? No to napiszę inaczej. Swój swojego broni wyrządzając mu niedźwiedzią przysługę.Pa

6 7
ID:64474

Wyborca

wloclawek.info.pl
Dlaczego publikujecie te wredne wpisy , to uwłacza godności człowieka Jak tak można obrażać kogokolwiek ?
Myślicie, że to przyniesie popularność portalowi ?

1 0
ID:64482

ozon

Aż mnie ręka swędzi Szanowna Redakcjo! Jak to? Posty obrażające bezpośredno... co to za pokretne tłumaczenie.
Czyli grupe ludzi można obrażać pisać o nich np:"pejsaci" czy "ścierwo"?
Zadziwiające i z przykrością stwierdzam ,że niestety do administrowania portalem trzeba też dorosnąć Szanowni Państwo.
Ufam ,ze dołożycie wiekszej staranności i rzetelności aby bronić przed obrażaniem tych zwłaszcza tych którzy nie posiadają immunitetu.
Rzetelne dziennikarstwo na tym polega no przynajmniej w Europie no a nasz kraj w niej jest... chyba!!Pozdrawiam

1 1
ID:64485

szean

@~Wyborca : Zaczyna się od piwka,lampki itd.Picie alkoholu powinno być piętnowane a nie pochwalane. Szczególnie jak jest to kobieta, która reprezentuje jakieś środowisko a nawet samą siebie, bo to uwłacza jej godności.Kobieta zawsze kojarzy się z matką.Chciałbyś mieć matkę alkoholiczkę ? Dobrze wiemy o kogo chodzi a udajemy ,że nie .Alkoholizm jest chorobą nieuleczalną. Wiem o tym bo sam jestem alkoholikiem mimo, że nie wypiłem nawet 1 piwa od 20lat.Swój swojego pozna na odległość. Więc bardzo dobrze ,że Portal publikuje te wątki czy posty.

1 0
ID:64489

wloclawek.info.pl

Szanowny internauto ozon - jeżeli ktoś obraża kogoś lub ktoś czuje się urażony proszę korzystać z opcji "zgłoś do moderacji" Pozdrawiam

2 1
ID:64491

ozon

No nadal nie kapujecie ? Napisaliście że posty nie będą publikowane czyli rozumiem ,ze z "urzędu" czy przez opcję " zgłoś do moderacji"?
A tak na marginesie to obowiązkiem Redakcji jest czuwanie nad treścią postu- tak stanowi odpowiedni zapis w Ustawie.. Wielokrotnie zwracałem Redakcji uwagę ,ze treści antysemicki są przepuszczane i to WASZYM obowiązkiem jest ich niepublikowanie no chyba ,ze nie czujecie sie ani urażeni ani obrażeni tylko podzielacie ksenofobię, antysemityzm... Chcę przypomnieć,ze istnieją inne uczucia niż tylko katolickie które podlegaja też ochronie prawnej.
Administrując portal odpowiadacie Państwo za treść ukazujących się wpisów- nie wiecie o tym? no to już dowiedzieliście się. Pozdrawiam.

1 0
ID:64494

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA