Dobrze że ten rok się kończy jeszcze tylko Polskie lasy...

Dobrze że ten rok się kończy jeszcze tylko Polskie lasy pod młotek podpisik pod GMO od Prezydenta na gwiazdkę i dalej do wiosny z ludzi niewolników robic i brać swoje.
Nigdy wam tego nie zapomnę że przez wasze rządy musiałem wyjechać z Polski aby żyć jak człowiek a nie ścierwo .
Siadajac do stołu wigilijnego z Bogiem bo większość z was jest wierzących aby wam te śledzie karpie i bigosy gardłem wyszły.Czekamy za rok wreszcie na Polski prawdziwy prawicowy rząd gdzie Niemca nie całuje się po dupie a tym bardziej Banderowców.

18 komentarzy

Olo

I to pisze facet, który ma brązowy nos od całowania w d... holenderskich dziadków.

6 3
ID:64470

ozon

Daruj sobie "george" te teksty i odstaw alkohol.
Bardzo Ci musi być żle na tej obczyżnie.
Zdaję sobie sprawę z tego ,ze pleciesz te obelgi celowo ale ukryte dno w tym jest.
Kiedyś napisałeś ,ze jestem człowiekiem który pomaga innym i że tak powiem poleciłeś mnie innemu internaucie- pamiętasz?
Otóż nadal mam wiele empatii i chętnie pomogę i Tobie. Mój serdeczny przyjaciel Szwed jest lekarzem renomowanym w renomowanej klinice leczącej zaburzenia różnego pochodzenia... sfinansuje Ci kurację słowo honoru ..
I jeszcze coś! waż słowa człowieku i nie obrażaj 38 milionów Polaków . Zachowujesz się jak "banderowiec" czy inny nazista zastanów się. ok?

5 2
ID:64471

george best

@~Olo: Masz uprzedzenia do Holendrów ?Nie całuje ich po dupach tylko opiekuje sie nimi.
Chetnie chciałbym zobaczyć takich dziadków w Polsce ale nie zobaczę bo wiesz Olo babka pracuje na 3 zmiany w fabryce i uciuła700 pln emerytury ksiądz nierób głoszacy słowo boże 12 tysiecy emeryturki.Wydaje sie że rząd Polski obiecał tyle dla ludzi ale to co teraz wyprawia tosz to szok.

2 2
ID:64472

george best

@~Olo: A co powiesz na to ?

0 2
ID:64473

george best

@~ozon: Ja nie obrazam 38 milionów Polaków .W Holandii 85% zakładów to firmy holeenderskie .Rząd nie sprzedaje za bezcen rodzimego przemysłu.Nie traktuje obywateli jak dojne krowy które po odjęciu haraczu na Zus zostaje im w portfelu na paluszki.Słuszałeś o robotniku który zarabia 1290 rudzielców na łapę i odkłada sobie pieniądze?
Do kąd ten rząd zmierza tak Tobie się podoba ?O Szwecji mi nie pisz bo juz niedługo Twój serdeczny przyjaciel będzie pod opieką Kurdów.Europa umiera a komuchy skutecznie do tego doprowadzają .Tylko slepy nie widzi nic

3 3
ID:64477

ozon

Jednak jesteś tępy- sory ale dyskutowanie z Tobą to orka na ugorze a ja nie lubię się męczyć bezproduktywnie.

4 2
ID:64479

parli

@~george best: A gdzie ty masz komuchów. Wymień z kilku w Polsce. Zatrułeś się grzybkami.Człowieku poczytaj sobie coś o komunizmie.

6 1
ID:64480

cichyobserwator

@~george best: Napisałeś ,że :,,.W Holandii 85% zakładów to firmy holenderskie " czyli Holendrzy to pierdoły biznesowe bo ich niderlandzkie Centralne Biuro Statystyczne podało w lipcu ,,Aż jedna trzecia niderlandzkich obrotów gospodarczych generowana jest przez firmy z zagranicy "
http://www.niedziela.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=4708:gospodarka-zagraniczne-firmy-w-holandii-niewiele-ale-potne&catid=85:biznes&Itemid=165
A zatem ów jeden procent zagranicznych koncernów jest na tyle potężny, że generuje aż jedną trzecią obrotów na niderlandzkim rynku! Duma to powinna ich rozerwać na strzępy - jest się czym chwalić ! Ozon niech odpuści fundowanie tobie kuracji bo takich , które mogłyby ci pomóc, po po prostu nie ma.

3 4
ID:64484

george best

@~ozon: Masz rację każdy ma swoje zdanie .Nie męcz się i zyj w złodziejstwie gdzie niedługo po lesie nie będziesz mógł chodzić bo będa sprzedane albo prywatne na szczęście w Polsce sa ludzie którzy wyjda na ulicę wtedy powróci prawdziwa wolność.Bo nawet wyborów porządnie nie umieją zrobić.

2 2
ID:64486

george best

@~cichyobserwator: Wielki biznes na kwiatach i wszelakich roslinach sery marihuana z tego wpadaja ogromne pieniadze do budzetu.Kraj nie zadłużony plus z tym ze jest prawdziwa wolność.Ja nie musze dziecka posyłac do szkoły nikt mi nic nie karze a w Polsce dzieci nie są Twoje dziecko jest rzadu on decyduje kiedy jak i tak dalej.
W artykule masz ze firm zagranicznych jest niewiele w Holandii ale poteżne w burdelach w Amsterdamie czy Roterdamie też nie raz widziałem potężne baby.

2 2
ID:64487

cichyobserwator

@~george best: Ty chyba nie czytasz nic oprócz swoich wpisów. Podawałem ci dane ,że Holandia od lat ma większy dług publiczny od Polski a ty dalej swoje.
Jeżeli z dziećmi możesz robić co chcesz to wyślij je od razu do roboty - co będzie na szkołę czas traciło . Ja ci cytuję dane holenderskie ,że 1 % firm zagranicznych daje tyle dochodu państwu co 33 % firm holenderskich a ty mi z babami w burdelu wyjeżdzasz. To już chyba Pytajnik bardziej kumaty był .

3 3
ID:64501

george best

@~ozon: Dobra Ozon i tak Ciebie nie przekonam ale ruszyła diabelska maszyna w pogoni za wami niebieskie Smurfy.Myślę że porazka Chelsea z Newcastle nie była ostatnią .

0 1
ID:64504

george best

@~parli: To Ty chyba jesteś slepy albo udajesz .Powiedz mi tylko że teraz w Polsce rządzi prawica ?Dalej przekręty i złodziejstwo .Pamiętasz jak śmieli się z Lepper-a jak powiedział że w Klewkach lądowali Talibowie .Z ludzi k... wariatów robią albo debili.

0 2
ID:64505

ozon

E tam każdemu się zdarza i jak widzisz nie ma w piłce mocnych.
Będzie mistrzostwo na bank zobaczysz!!
"Diabołki "chyba strat nie odrobią?

0 0
ID:64521

george best

@~ozon: Spokojnie sezon długi i nie kłućmy sie juz kto ma racje bo my jak w filmie Dzień Świra moja racja jest najlepsza itd

0 0
ID:64541

george best

@~cichyobserwator: Holandia ma wiekszy dług chyba w Providencie.Porównaj sobie życie i wolność Holendrów a Polaków .Zobaczymy kto szybciej zbankrutuje Holandia bo piszesz ze ma wiekszy dlug niz Polska czy odwrotnie .Pamietaj tylko ze Polska jest tylko na papierze bo wszystko co było zostało sprzedane a podatek idzie do Francji Anglii i Niemiec.Nie ma sensu sie denerwować musi wrócić stara Europa nie wspólna.

0 1
ID:64542

george best

@~cichyobserwator: niedziela nl to równie dobre źródlo jak Metro w Angli albo pewna gazeta w Polsce .poczytaj sobie bardziej prawicowe gazety a nie wyciołeś artykuł z gazety której mądry Holender nie czyta.<br />
Co do dzieciaków dajemy im wolna rękę jesli nie zdobędą wykształcenia skończa jak Rumuni których pełno pod sklepami w Holandii nie mowię tu o wszystkich ale części widać to tez w Polsce ludzi szperajacych w śmietnikach aby mieli co do gara włożyć

1 0
ID:64543

Selin

~george best Prosiłam Cię kiedyś, żebyś nie opluwał Polski i Polaków, nie dociera do Ciebie, że sam sobie robisz krzywdę? Uważasz, że przeciętny Holender Cię za to szanuje? Mylisz się, nikt nie szanuje niedouczonych, niewykształconych, sfrustrowanych wyrobników, którzy w dodatku mają zaburzoną tożsamość narodową. Współczuję Twoim dzieciom, współczuję również Tobie biedny człowieku, musisz się sam ze sobą bardzo męczyć. Sądzę, że powszechny dostęp do niektórych narkotyków skutecznie lasuje mózgi niektórym "wygnanym za chlebem".

0 0
ID:64561

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA