Pojawił się komunikat, ze mój wpis nie może być dodany; ...

Pojawił się komunikat, ze mój wpis nie może być dodany; przypuszczam że dlatego , bo użyłam w nim zwrotu " w domach żydowskich". Żadnych niecenzuralnych słów nie używałam. Pochwaliłam również PIS i Ruch Narodowy. Na TYM portalu cenzura jak za PZPR-u a nawet gorsza. To straszne w jakim kraju my żyjemy ! Ubecja nadal żywa ?

9 komentarzy

dbx

Skoro chwalisz PISuarię i faszystów to może nieodpowiedni portal dla ciebie, spróbuj np. w portaliku braci Karnowskich, tam się "przebijesz" ze swoimi mądrościami. PS. użyłaś zwrotu " w domach żydowskich" - czyżbyś opisywała chlubną historię rodziny Kaczyńskich ???

5 2
ID:64507

george best

W normalnym cywilizowanym kraju powinno byc wyczyszczone z ludzi PZPR -u niestety Polska dalej pozostaje gdzie reka reke myje układziki znajomości konkordacik a dla ludzi ochłapy i gęsina od Pana Prezydenta.Bo Polacy sa tak zamożni że byle lump idzie do sklepu i tam co to dla niego 3-dyszki

1 7
ID:64511

rabin

@~dbx: a tobie ci , gorzej. Fakt ,że admin też powinien wiedzieć co mu wolno. .uważam ,że trzymanie palca w czterech literach u Żydów nic nie daje. Przecież słowo Żyd jest takim samym słowem jak Polak. Może tam było coś więcej . To niech admin napisze.

1 1
ID:64512

Gruby_Rychu

A powitać, powitać kol @~inżynier<br />
<br />
Czy to aby nie Twój wpis był przed wyborami:<br />
<br />
"Żaden kandydat na prezydenta Włocławka mi nie odpowiada. Odnoszę wrażenie że większość to karierowicze. Mimo to zagłosują na kandydata PIS. Przynajmniej wiem, ze tam są ludzie UCZCIWI."<br />
<br />
http://www.wloclawek.info.pl/wloclawianie_pisza,comments,12202.html#<br />
<br />
Przypomnij mi bo nie pamiętam, to już było po czy przed wyrzuceniem Panów Hoffmana, Rogackiego i Hoffmana ?<br />
<br />
Giżyński sam odszedł,<br />
<br />
Czekamy jeszcze na Zbonikowskiego<br />
<br />
http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wiadomosci/news-kilometrowki-wyssane-do-konca-na-czele-listy-agent-tomek-i-r,nId,1572691#

1 0
ID:64515

Gruby_Rychu

prof. Krystyna Pawłowicz, która nie tylko nie ma samochodu, ale nawet prawa jazdy, a za służbowe przejazdy prywatnym autem otrzymała w nieco ponad dwa lata 16 tysięcy 466 złotych i 91 groszy

Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wiadomosci/news-kilometrowki-wyssane-do-konca-na-czele-listy-agent-tomek-i-r,nId,1572691#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=msie

2 1
ID:64517

wloclawek.info.pl

Szanowny gruby_rychu tekst który Pan wkleja z znacznikami <br> pochodzi od Pana taki otrzymujemy - w takiej postaci do nas trafia.
Pozdrawiam

1 0
ID:64522

wloclawek.info.pl

Szanowny internauto przyjrzymy się oczywiście problemowi jaki się pojawia i postaramy się go rozwiązać. Pozdrawiam

1 0
ID:64525

dbx

@~rabin: Rabinie, a więc sądzisz, że trzymam Ci palec w "czterech literach" ??? Upewnij się najpierw czy nie jest to "nie palec" jakiegoś klechy ...

1 1
ID:64534

polskie

Szanowny @wloclawek.info.pl.
JEŻELI wklejacie takie teksty, to znaczy ,że macie ROBOTĘ !

0 0
ID:64535

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA