Wczoraj,po południu w skrzynce na listy znalazłem PiSmo...

Wczoraj,po południu w skrzynce na listy znalazłem PiSmo Włocławskie POpełnione przez Zbonikowskiego jako naczelnego i jego nadworną świtę zwaną szumnie...zespołem redakcyjnym złożonym z samych "asów" dziennikarstwa..Pani Joanna "milcząca" Borowiak, Pan "przypadek" Chmielewski tudzież reszta zespołu...takiego naginania faktów do własnych poglądów dawno nie spotkałem..zadufana w sobie elita wszystkolepiejwiedzących...Drodzy autorzy jesteście utrzymywani przez nas..podatników ...poseł ,radna,radny więc jako potencjalny wyborca i podatnik proszę...nie zaśmiecajcie mojej szkrzynki na listy...i w zasadzie na koniec mam jedno pytanie..Panie pośle Zbonikowski czy to pismo poźnym popołudniem dostarczali LISTONOSZE POCZTY POLSKIEJ...czy może roznosiciele ulotek bo sa TAŃSI?

6 komentarzy

pazdzioch

ja piernicze, tez to widzialem a moja reakcja byl najpierw usmiech, pozniej smiech( redaktor naczelny toc to brzmi niczym ojciec dyrektor) a na koncu rzut krzykaly do smieci. Ciekawi mnie tylko jedno, czy ukaze sie drugi numer tej szalenie zabawnej i interesujacej lektury :}

0 0
ID:4818

szuja

To wszystko jest z b o c z o n e od nazwiska.Facet po Cyprze jeszcze nie wytrzeźwiał i pewno znowu brał.

0 0
ID:4819

Po tez wydaje taki badzie

PO tez to daje, Lenz rozsyla, porazka totalna, badziew, agitka podobnie jak to Zbonika.

0 0
ID:4830

pazdzioch

o rany, widzialem tez paszkwila w wykonaniu POmostow

0 0
ID:4837

Stacha

Ja sobie nie życzę aby do mojej prywatnej skrzynki/ zapłaciłam i jest moja/ ktokolwiek wrzucal mi śmieci .Ja nie zbieram makulatury a na kogo mam głosować to tylko moja osobista sprawa i nikt mnie nie przekona.a GDZIE BYLI SŁYNNI DZIAŁACZE WCZEŚNIEJ,ŻE TERAZ SIĘ OBUDZILI -PRZED WYBORAMI, JUŻ DALI SWÓJ POPIS. A JA MAM DOBRĄ PAMIĘĆ.

0 0
ID:4850

szuja

Zadzwoń do tego pala.

0 0
ID:4859

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA