Radny Prawa i Sprawiedliwości Piotr Gawryszczak chce, żeby...

Radny Prawa i Sprawiedliwości Piotr Gawryszczak chce, żeby prezydent Lublina zakazał handlu w niedziele i święta. Jego zdaniem miasto powinno być "wolne od tego haniebnego dla wielu mieszkańców procederu".
Wzorem radnego z Lublina może u nas (jest przecież większość POPiS)też wprowadzić taki zakaz i dodać jeszcze zakaz działania Agencji Towarzyskich.Jak ja kocham PiS. Oni jak już coś wymyśla, to nawet Korwin z Palikotem nie są w stanie przebić.

8 komentarzy

pawel111111

a ja chcę aby prezydent zakazał działalności radnego

2 2
ID:65036

george best

W europie zachodniej sklepy w niedzielę sa pozamykane więc po co tyle hałasu.

4 0
ID:65038

Bajerant

@~george best: a Agencje Towarzyskie też ?

2 0
ID:65040

george best

@~Bajerant: Większosć nie ale teraz masz agencję przez internet.Jedziesz załatwiasz deal i wracasz.Ceny tez mniejsze

1 0
ID:65041

Bajerant

@~george best: Ale wszystkie inne usługi są też w necie.

0 0
ID:65042

george best

@~Bajerant: Masz rację ale ja zawsze wolę dotknąc zanim kupię.

1 1
ID:65046

1

Jestem za zamknieciem markietow w niedziele i swieta. Natomiast male sklepiki powinny byc otwarte, jezeli wlasciciel tego chce. W stosunku do tych markietow trudno przebic sie maly sklepom.

1 1
ID:65055

gumol-wylogowany

george - w jakiej zachodniej europie mieszkasz ??? tu gdzie ja mieszkam sa otwarte, co prawda do 16tej ale sa. Niewiem o co wam chodzi o ten handel w niedziele. jak slysze to biadolenie to az sie plakac chce. najpierw chcieli do kapitalizmu a teraz znow chca do komuny (wtedy w niedziele sklepy zamkniete byly). ja jestem za wolnoscia. chce handlowac w niedziele to bede handlowal, nie to nie. i to moj biznes i moja sprawa. wydaje mi sie ze bardziej chodzi o to aby godziwie wynagradzac tych ktorzy musza pracowac w dzien wolny. jesli pracodawca zaczal by placic rozsadne pieniadze za prace w dni swiateczne to mysle ze nikt nie mialby problemu, no z wyjatkiem paru narzekaczy ktorym siedzenie na d... pasuje i tylko placza na swoim losem jak to maja zle.

1 1
ID:65056

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA