Śmieja się z Korwina ze nam Araby głowy poucinają.Tak...

Śmieja się z Korwina ze nam Araby głowy poucinają.Tak może jedynie reagować lewak bo to co stało się we Francji to dopiero początek.Jeśli my Europejczycy w porę się nie obudzimy to to tałatajstwo nas ....Lewackie media mówią ze to wszystko przez te karykatury ale zaraz przecież jest tak zwana demokracja można wyrażać swoje za i przeciw.Z kolei Angelika w trzecim landzie w Niemczech bedzie moŻna obchodzić święta muzełmańskie skoro tak się robi to nie dziwmy się że kończy się jak w Paryżu.EUROPO CZAS POKAZAĆ IM WYJŚCIE.

19 komentarzy

negocjator..

jedź jeden z drugim do jakiegokolwiek muzułmańskiego kraju i ogłoś że chcesz zbudować kościół katolicki ... sądzę że tego samego dnia obetną ci głowę i nagrają to żeby puścić całemu światu ... a muzułmanie w Europie budują sobie meczety i drą te ryje przez głośnik i machają tymi pustymi łbami w dywanik ! dają im mieszkania , pracę , socjalne na dzieci ... a Europejczyk ma coraz mniej do powiedzenia we własnym państwie ! czy to jest normalne ?! spakować te dzicz dać wilcze bilety do siebie na wiochę i niech się tam wysadzają obcinają sobie głowy i głoszą swoje kazania niewiernych ... Te ich kobiety to jakaś masarka zamaskowane nindże chodzące po mieście straszące dzieci i obywateli bo cholera wie czy się nie obwiesiła dynamitem i nie zacznie zaraz krzyczeć allah akbar ! kto pozwolił na taką dzicz żeby zamieszkała cywilizowaną Europę ?

2 3
ID:65057

Bajerant

To skutki kolonializmu a obecnie neo.I tyle.

2 1
ID:65058

ozon

Zrobiłem sobie przerwę w pracy a tu takie "ciężkie tematy"
Zgadzam się z "Bajerantem" ,
Myślę sobie ,że "rodzimy terroryzm" bardziej nam zagraża i mam tu na myśli lekarzy z PZ no i górników. Te grupy zawodowe uważają ,ze są na szczególnych prawach (zwłaszcza brać górnicza) i koszty wolno rynkowej gospodarki mają ponosić wszyscy tylko nie oni.
Szkoda ,ze były premier lukrował i pudrował bo czkawką nam wszystkim to się teraz odbija.
swego czasu nijaka Małgosia T. z Wysp Brytyjskich poradziła sobie z tym problemem i to skutecznie . Taka postawa rządzących jest potrzebna i u nas a panowie górnicy o gierkowszczyżnie muszą zapomnieć !!
Ufam ,ze Ewunia bedzie równie skuteczna jak Gosia!

6 2
ID:65060

darkbreaker

@~negocjator..: to by było trudne. Bo gdybyś chciał stawiać kościół w kraju muzułmańskim to polski episkopat by na to nie pozwolił ! Usłyszałbyś, że tu, u nas w kraju koścoły ledwo ciągną i potrzebują wsparcia.

2 0
ID:65061

george best

@~negocjator..: Widzisz dlatego jak ten co nagrywał z balkonu zamiast telefonu miałby broń było by pozamiatane bo ustrzelił by tych dwóch i sprawa załatwiona .Najgorsze jest to że w tej ich pokojowej religi giną niewinni ludzie .

2 1
ID:65062

george best

@~ozon: Ewunie Gosie czy inne lewaczki mam szeroko gdzieś.Prawda jest taka że najwięcej gotówki zbiera rada nadzorcza w kopalniach im zabrać .To tak ozon jak jeden facet robi wózki inwalidzkie koszt zwyklaka u niego to kwota 579 pln po obróbce pewnego zrzeszenia ten sam wózek kosztuje osobę niepełnosprawną 2000 tysiące tak się kradnie w Polsce kasiorę .
Teraz na poważnie jak muslimy chcą wojny to dawać pokażemy tym nierobą że prawdziwy europejczyk odda serce dla spokoju.Silni tylko w grupie bo tak mordy nie otworzą zreszta oni cały czas chodza w grupie

1 4
ID:65063

db

Ano śmiejemy się tu wszyscy z tego pacana Korwina, bo w Holandii to raczej nikt go nie zna... Może nie śmieje się tylko jego .... którą ten szlachetny osobnik / dzieciorób ma za nic. Ostatnio - może wiesz - urodziło się temu dziadowi staremu dwoje dzieci , jakąs 28latkę ponoć udało mu się dmuchnąć. GEORGE a nie chiałbyś go zabrać do siebie , do Holandii???

8 2
ID:65064

george best

@~db Niech tam ma nawet 100-tu jak Bob Marley.Ja mam swojego Korwina głosuję na partię PVV jest to skrajna prawica w Holandii a oto jej program po Polsku

budowanie tożsamości narodowej wśród Holendrów
zakaz rytualnego uboju zwierząt
wprowadzenie demokracji bezpośredniej
zakaz otwierania coffee shopów w promieniu 1 km od szkół
deportacja przestępców z podwójnym lub obcym obywatelstwem do ich kraju pochodzenia po odbyciu przez nich kary więzienia
ograniczenie możliwości zatrudniania imigrantów z nowych państw członkowskich UE i krajów arabskich
likwidacja senatu
zamknięcie szkół islamskich
wysokie kary dla osób (szczególnie muzułmanów) dopuszczających się przemocy wobec homoseksualistów i Żydów
koniec z islamskim apartheidem płciowym
konstytucyjna ochrona kultury judeochrześcijańskiej i humanistycznej w Holandii
obrona podstawowych elementów holenderskiej kultury: tolerancji dla homoseksualistów oraz równości kobiet i mężczyzn
zniesienie prawa zakazującego palenia w barach.
Jest jeszcze fajny punkt tej parti likwidacja najniższego wynagrodzenia oraz likwidacja socjaliTO JEST WOLNOŚC CZŁOWIEKU bynajmniej dla mnie.
Gratulacje na koniec bo udało się zabić tych 3 durniów we Francji.

0 4
ID:65065

Bajerant

@~db: To raczej jemu wydmuchują z portfela zarobione ciężko E.Wmówiły palanciuniowi i tyle.

3 0
ID:65067

1

Religia jest pretekstem tak jak ta niby demokracja. Ta skrajnosc zostala sprowokowana przez kretynskie interwencje Zachodu.

2 3
ID:65068

ozon

Moim skromnym zdaniem wszystko co "skrajne" jest niebezpieczne i obojętnie czego to dotyczy.
A tak czytając ten program to taki groch z kapustą ... no ale każdy ma prawo do swojego zdania. Nie zapomnij tylko o tym ,ze wolnośc jednych nie moze odbywać się kosztem drugich bo przestaje to być wolnością.,koegzystencja- bardziej chyba tu pasuje.
Uważam też ,ze "europeizowanie" na siłę innych społeczności nie jest dobrym rozwiązaniem- te nacje same niech decydują czy chcą tkwić w swoich tradycjach czy chcą zmian oczywiście mówię tu o tych którzy nie przenieśli się do Europy czy Ameryki.
Muzułmanie na swoim terytorium mają prawo do budowania swojej tożsamości narodowej jak Francuz Niemiec ,Szwed czy Włoch .. nie uszczęśliwia się nikogo na siłę.Oni też są u siebie przecież.

4 2
ID:65069

george best

@~ozon: W Polsce wolność to bezkarni księża którzy robią to co chcą a może 10% z nich żyje w/g Pisma Świetego w głowach przepych molestowania i życie w luksusie. Muslim w głowie Koran i wszystko dla Allaha.Ogladałem wypowiedź wczoraj Pani Premier i znów okłamała ludzi bo skoro twierdzi że Polsce nic nie grozi niech sobie przypomni Polskich żołnierzy w Afganistanie gdzie rząd trzymając palec USA puszcza na nie swoja wojnę żołnierzy.Meczety dopiero się w Polsce buduja dajcie im jeszcze socjal i zobaczycie.

0 3
ID:65071

george best

@~ozon: Często zaglądam na youtube a tu zobacz Ozon jaki humor we łbie pusto jak w betoniarce.Powiedz mi lepiej czy śledzisz transfer pchełki z Barcy?

1 2
ID:65072

Olo

@~george best: A to ciekawostka imigrant żądający ograniczenie możliwości zatrudniania imigrantów z nowych państw członkowskich UE i krajów arabskich. Hahaha...

8 0
ID:65073

pionier

@-Olo przecież u nie którch punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Polaczek zawsze pozostanie polaczkiem.

5 0
ID:65075

ozon

Oj "george", naprawdę dyskusja z Tobą to nie lada wyzwanie i istna orka na ugorze.Może kiedyś się spotkamy kto wie ? tym bardziej ,ze chyba w maju kroki moje skierowane zostaną właśnie do Twojej nowej Ojczyzny..
Nie bardzo mam czas na śledzenie tego co w piłce się dzieje ale zaraz po tym wpisie zerknę.
Pozdrawiam.

0 0
ID:65082

george best

@~Olo: @~Olo: Syfiarzy w Holandii jest az nadto o wiele mniej niz w Niemczech czy Francji lub Anglii ale są.Jako obywatel Holandii pochodzenia Polskiego nie mam juz dwóch obywatelstw chcę aby Holandia rosła w siłę i wróciła do korzeni czyli Beneluxu nie okupacji Unijnej i tyle.HA HA napisze jak Ty bo tylko smiać się potrafisz .Życzę Ci zebyś kiedys zobaczył cieciarajstwo arabskie wymachujące maczetą to ci dupa pęknie.

0 0
ID:65088

george best

@~Olo: Mam nadzieję że masz z dwójke dzieciaków bo inaczej przyjada do Polski robić je Muslimy.Śmiejesz się a zobacz w Warszawie na pamiątce z historii Reducie Ordona jaki piękny Meczecik wybudowali.Otwórz wreszcie te zaropiałe przez lewaków oczy.Fil dla Ciebietez gość mówi prawdę.

0 1
ID:65092

george best

@~negocjator..: Idiota Holland powiedział że nie obwinia muzełmanów pewnie buddyści zrobili te rozpierduchę.Francja boi się piardnąć u siebie co się dzieje w tej europie powinni wysłać ich tam skąd przyjechali niech tam sobie wprowadzają swoje rządy.

0 1
ID:65093

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA