Film ten dedykuje Polskim Politykom nie pokażą tego w TV bo...

Film ten dedykuje Polskim Politykom nie pokażą tego w TV bo wiadomo jak jest.
Dlaczego wyjechaliśmy z Polski ano dlatego....

i na koniec przestańcie oszukiwać ludzi.

10 komentarzy

intercooler

Trzeba ten film rozpowszechniać, gdzie się da.Politykom, hipokrytom rzucać w twarz.Obnażać ich kłamstwa i czcze obietnice.Wszystkim politykom, a szczególnie tym z rządzącej 7 lat koalicji.Także tutejszym, włocławskim.Bo w niczym nie są lepsi od innych.Mają ludzi za nic, tylko przed wyborami obiecują , a później koniec.
Kolesiostwo, układy, stawianie "swoich" na stanowiska.Ludzie bez kompetencji z partyjnych układów, bez pojęcia i przygotowania zawodowego powoływani na odpowiedzialne stanowiska.

5 2
ID:65078

Bajerant

Nic ująć a nawet dodać PiS

3 1
ID:65080

cichyobserwator

Co ty na to ?
,,Codziennie średnio 305 Holendrów opuszcza swoją ojczyznę. Najczęściej kierują się na północ – do Szwecji. Co sprawia, że właśnie tam szukają szczęścia? "
http://www.voxeurop.eu/pl/content/article/509091-szwecja-rajem-dla-holendrow
Ten tekst dedukuję wszystkim ,którym się wydaje że wiedzą wszystko lepiej a patrzą tylko w jeden punkt i nie widzą nic wokół.

3 3
ID:65083

george best

@~intercooler: Mam nadzieję że kiedyś rozliczą ich za to .Jak na razie albo naród jest ciemny albo udaje że jest dobrze .Wystarczy przejechac sie po Polsce i widać to gołym okiem syf smrud i nic więcej bida tylko wiadomo gdzie się dobrze żyje urzędasom wszystko na koszt podatnika banda nierobów.
Do koalicji rządzącej już niedługo zostana w Polsce kamikadze więc od razu zaproście Ukraińców niech tyrają na wasz ZUS.

0 5
ID:65085

listeryna

Niech trwają chłopcy solidarnościowcy.

2 1
ID:65087

intercooler

@~Bajerant: , podobno obiektywizm to cecha ludzi uczciwych.

0 2
ID:65095

george best

@~cichyobserwator: A widzisz kierują się do Szwecji a ja bedę kierował sie do Kanady jak wojna wybuchnie

1 2
ID:65096

george best

@~cichyobserwator: Wiesz jeszcze druga sprawa jest.Holendrzy mieli zawsze słabośc do Szwedów cały czas kupowane sa Saab-y i Volvo mimo tego że nie produkuje ich juz Szwed.Nastepna sprawa to nie porównuj emigracji 8000 tysiecy osób do prawie 3 milionów oraz życia w Polsce do życia w Holandii.W Polsce nawet kuzyniak który ma firme bierze koperty i długopisy na fakturę pewnie sobie odliczy 4,50 pln i bedzie miał na premie dla pracowników.Nie ma porównania

2 2
ID:65097

cichyobserwator

@~george best: Porównania nie ma ale Ty walisz w czambuł wszystko wkoło co ci nie pasuje a to co sam piszesz jest jedyną prawdą .Twoim rozumowaniem jadąc rodaków do emigracji zmusza rząd - to kto zmusza Holendrów? Jeżeli twierdzisz że Holender mający firmę kopert i długopisów na fakturę nie kupuje to nie masz pojęcia o prowadzeniu firmy. Ja kupuję na fakturę nawet taśmę pakową czy worki na śmieci bo jeżeli mogę zaoszczędzić choćby kilkaset złotych to to robię zbierając z małych fakturek. Jesteś typowym malkontentem który ma jedynie słuszny punkt widzenia i nie dostrzega innych aspektów sprawy.

2 2
ID:65099

george best

@~cichyobserwator: Ja chcę abyś Ty jak i on jak wielu drobnych przedsiembiorców bogaciło się a nie oddawało haracz na paliwko żarcie premie nie wiem za co tym nierobom co głosza o Irlandii a zrobili w Polsce Somalię.
W Polsce jak otwierasz firmę to od razu siedzi Tobie na głowie skarbówka i jesteś potencjalnym złodziejem.Wszystko jest ok ale do cholery jasnej niech dadzą ludziom się bogacić a nie tylko sobie świnia jak jest nażarta zawsze odchodzi od koryta tu raczej tego nie widać .Widzisz sam napisałeś że też bierzesz worki czy taśmę żeby zaoszczędzić oni nie oszczędzają a Ty musisz ?Coś tu nie Hallo prawda?Przenoś firmę do Czech jak robią to inni zobaczysz różnicę .

0 0
ID:65103

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA