Pytam jak to mozliwe ze my pracownicy Drumetu dostajemy...

Pytam jak to mozliwe ze my pracownicy Drumetu dostajemy postojowe na raty a obca firma czyli KONSENSUS nadal pilnuje fabryki biorac praktycznie nasze pienidze.Panie Syndyku jedzie pan ta droga co ludzie ktorzy Drumet zniszczyli przeciez moga go plnowac pracownicy Drumetu tak jak Porcelane.Prace by mialo z 30 osob przy pilnowaniu oraz tez mozemy zaklad sprzatac.ZWIAZKOWCY NIE SPIJCIE DALEJ?Chociz w tym przypadku zapewnijcie sporej grupie pracownikow Drumetu prace,my mozemy zaklad pilnowac.

14 komentarzy

chce pracowac

popieram cie w pelni my mozemy pilnowac zaklad a nawet sprztac z jakiej racji firma obca nadal w Drumecie jest i nasze pieniadze bieze.Zwiazkowcy tutaj chociaz cos zrobcie dla nas?

0 0
ID:4864

pracownik

związkowcy nic nie zrobią,już srają pod siebie bo za chwilę ich rządy mogą się skończyć i dobrze w większości nic dobrego nie zrobili(chyba piknik na Wistce)Trwa posiedzenie sądu w sprawie przetargu,zobaczymy co dalej.PS.z tym pilnowaniem to racja,nawet jeśli będzie nowy właściciel,to żadna firma zewnętrzna nam nie potrzena

0 0
ID:4865

kaka

czy już cos wiadomo? w sprawie przetargu?

0 0
ID:4868

harconen

panowie spokojnie to ze kon,,,, nam nie potrzebny to fakt w sprzataniu mamy wprawe ale raczej w tej chwili zwiazki nam
nam nie pomoga jak dobrze zauwazyliscie sami sie boja i przy syndyku nie wiele moga poczekajmy cos po woli rusza szła 2 idzie 11 po Bozym Ciele maja isc podobno linie 2 11 i 9 oczywiscie o ile przetarg nie bedzie uniewazniony

0 0
ID:4869

kaka

SPRZEDANE! Penta Investment kupiła zakład.

0 0
ID:4870

pracownik

Penta ....tylko czy to dobrze

0 0
ID:4871

ziele

Hej fajnie ,ze macie właściciela, tez się martwiłem o Drumet bo masa znajomków tam pracuje i faktycznie ..ciekawe jak się teraz związkowcy zachowają?. Dla mnie związki zawodowe to już raczej przeżytek, jesli jeszcze mają normalne kierownictwo to oki..ale najbardziej przerąbane jak do władzy dorwą się ideowcy..Ci to potrafią..dopiero namieszać...

0 0
ID:4872

pazdzioch

czy to ten koncern ktory kupil niedawno Zabke?

0 0
ID:4873

do pażdziocha

ten sam,mają też sieć aptek "wax" czy jakoś tam

0 0
ID:4874

AntekKowalski

Poczytajcie sobie; www.pentainvestments.com

0 0
ID:4875

harconen

no coz penta to penta ale z tego co wiem to nie jest za dobre nie ujawniaja zrodel finansowania bo nie mosza tak
wiec to moze byc kazdy nawet nasi prezesi pozyjemy zobaczymy

0 0
ID:4876

władek

w końcu dobra wiadomość ,co sie tyczy związków to rozwalic tą chołote w drobny mak

0 0
ID:4877

zaniepokojony

Jeszcze nic nie jest sprzedane, to dopiero pierwsza rozprawa. Co się tyczy ZZ( o tym już pisałem) to ci dwaj psełdo związkowcy pierwsi powinni zasmakować groźby bezrobocia. Z opini pracowników wiem, że nadają się tylko do załatwiania przysłowiowej cebuli na zimę. Wiem, to smutne. To są efekty poklepywania się po plecach z prezesem firmy.

0 0
ID:4880

do władka

ciekawe dlaczego Panowie zwązkowcy tak się dobrze mają? - bo w ich szeregach nadal jest pełno członków,pokażcie mi chociaż jednego który się wypisał

0 0
ID:4931

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA