Dzisiaj w Paryzu szedł pochód United na pierwszych planach...

Dzisiaj w Paryzu szedł pochód United na pierwszych planach Angeliki Donaldy i inne co im się zachciało Multi kulti więcej meczetów budujcie i więcej forsy na socjale im dawajcie.To przez takich ludzi Europa umiera

9 komentarzy

1

Europa nie umiera przez meczety bo sa tez synagogi i oczywiscie koscioly katolickie na kazdym rogu. Europa poddala sie zachlannym USA, ktorzy chca miec okazje do "bombingu". To jest amerykanski biznes. Ci terrorysci dali wspanialy pretekst do prowadzenia dalszych wojen.

3 5
ID:65107

gumol-wylogowany

a ja ma zupelnie inne zdanie. do niektorych krajow unijnych w tym i naszej kochanej Polski) puka katastrofa ekonomimczna. a jak mozna inaczej zatrzec slady zblizajacego sie bankrutctwa???? najprosciej wywolac wojne

3 3
ID:65109

ONY

Popieram george best. Za dobre serce powinni być wdzięczni, a nie mordować ludzi. Niech się zabijają u siebie, a w innym kraju niech sszanują cudzą kulturę,

2 1
ID:65111

Bajerant

@~ONY: Potrzebny Karol Młot ale najpierw zamiast muzoli wysłać do państwa islamskiego wszystkich nawiedzonych, którzy ich popierają.

2 2
ID:65112

niechcem alę muszem

Takie tam........ględzenie. za mordę i.... a kto będzie na PANÓW pracował?

2 0
ID:65113

Bajerant

Widzę czerwone minusiki.To zapraszam do kontra odpowiedzi .Nie wiedziałem, że mamy tylu zwolenników islamskich morderców we Włocławku.

1 3
ID:65114

Bajerant

0 0
ID:65115

darkbreaker

Trochę za dużo tego muzułmaństawa na zachodzie Europy to fakt. W Polsce przynajmniej nie ma zamachów, ale za to ostro doją nas watykańczycy. A samo multi kulti nie jest chyba takie złe, w końcu podobno masz żonę z Meksyku i co ??? Panuje w twej rodzinie terror ???

2 0
ID:65117

george best

@~darkbreaker: Widzisz szczęście że ja Polak ona Meksykanka czyli narodowości zagubione biedne i zacofane.Co do Multi kulti nie chcę się wypowiadać w mojej rodzinie nie panuje terror ale jeżeli lewackie gazety dziennikarze i media nie przestaną smiać się z religii to boję się o siebie i moją rodzinę mówię poważnie żarty się skończyły .Powiem prawdę nie czuję sie bezpieczny plusem jest że jako obywatel Holandii mogę nie czekając na wizę wylecieć poza europę .

1 1
ID:65120

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA