No nie wiem co na to Beatka od gender? Szwedzi jednak...

No nie wiem co na to Beatka od gender?
Szwedzi jednak normalniej podchodzą do tych spraw.. a u dzieci nie powoduje to ani podniecenia niezdrowego ani też wzwodu- abstrakcyjne myślenie dziecka jest jednak w tym wieku ograniczone . Dorośli nie dają sobie z seksualnością człowieka raczej rady i bardzo "kosmate myśli " mają...
Co kraj to obyczaj!
http://www.tvn24.pl/nauka-anatomii-po-szwedzku-penis-i-wagina-w-kreskowce-dla-dzieci,506318,s.html

8 komentarzy

george best

Widzisz w Niemczech dzieci od 5-tego roku życia uczą się o homosexualiźmie obowiązkiem ojca jest przypierd... tylko w łeb takim ludziom.

1 3
ID:65178

Bajerant

Beatka od gender nie będąc jeszcze posłanką na posłanku występując w Gminnym Ośrodku Kultury takie kiedyś nr wykręcała, że byś w życiu nie pomyślał.

1 0
ID:65183

Bajerant

@~george best: Zrobiła się strasznie droga. Ludziom woda sodowa idzie do głowy.

1 0
ID:65185

ozon

"george" Ty wszystko trywializujesz .
"Bajerant" nie wiem co na posłanku jakaś posłanka robiła ale wiem ,że kiedyś mówiło się tak: " panną byłam , dzieci miałam ale co to- to nie"I w tym powiedzonku zamknięta jest prawda o mocno zakorzenionej dulszczyżnie .
Znam paru kolegów którzy do tej pory nie robili tego w świetle dziennym ... i widok nagiej kobiety powoduje u nich rumieniec na twarzy.. a są to faceci w moim wieku ze stażem małżeńskim. tylko współczuć!

1 0
ID:65201

krosta wojtka (bociana)

@~ozon: Fakt ,że to Dulska jako pierwsza Polka była gender.

1 0
ID:65202

george best

@~ozon: Powiem jedno Gender mi tam zwisa wolałbym aby w Europie zajeli sie likwidowaniem zasiłków i opodatkowaniem koscioła .

0 0
ID:65213

ozon

Tu nie o gender chodzi a o fałszywą skromność .
Przecież są w rodzinach i chłopcy i dziewczynki i mają zmieniane pampersy i ? no właśnie? i co? widząc nagą siostrę czy brata w całej okazałości to popełniamy grzech czy uczymy jak napisałeś homoseksualizmu?
O głupocie i normalnym traktowaniu płciowości było... a co do podatków i zasiłków no to w Holandii takowych nie ma? Kraj mlekiem i miodem płynący bez pomocy socjalnej? uważaj bo obrażasz holenderskie władze- socjal , zasiłki to "wymysł" tzw starej Europy bo w socjalistycznej Ojczyżnie praca szukała ludzi ,wszyscy żyli dostatnio a Polska rosła w siłe więc zasiłków w tym obozie nie było. Zgniły kapitalizm dał nam tę zarazę- cholery jedne, imperialiści..
Podatki kiedyś na Lenina teraz na Watykan- metody pozostały obiekt kultu się tylko zmienił- taki kalejdoskop.
O ile wiem te podatki Ciebie nie dotyczą a jak współczujesz bliskim no to podeślij im parę euro niech nie korzystają ewentualnie z zasiłków lub sprowadż ich do tego holenderskiego Edenu.
Wyluzuj i nie troszcz się tak bardzo o ten kraj- miłość na odległość? bez zobowiązań? wygodne.
Ja z miłosci do kraju przodków powróciłem, płacę podatki i pomagam aby moja Polska rozwijała się- taki mam kaprys.

0 0
ID:65221

george best

@~ozon: Do czego Ozon Ty mnie namawiasz abym słał pieniądze ?Każdy jest kowalem swojego losu i nie można ludziom dawać kasy za darmo .Od tego jest praca i wynagrodzenie a tym co się nie wiedzie niech wezmą sprawy w swoje ręce.Opieka społeczna też nie powinna istnieć .W Holandii już dawno eden zginął za dużo rumunów Litwinów Polaków Cyganów i Muslimów .Te nacje co wymieniłem chodzi mi tylko o tych co nie mają pracy i żebrają tu i uwdzie.

0 0
ID:65226

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA