Swego czasu napisałem o tym ,ze nijaki pan Janusz K. M...

Swego czasu napisałem o tym ,ze nijaki pan Janusz K. M przestaje być przewodniczącym partii i nazwałem Go klownem.
Chcę przeprosić tych ,których uraziłem tym porównaniem bowiem pan JKM to raczej "rozpłodowy byk" i to w znaczeniu politycznym też.. tylko patrzeć jak do życia powoła nową partię.
Ciekawe czy program ten sam? czy pan Wipler zostanie ojcem chrzestnym tego "politycznego dziecka"? oj- nie byłoby to dobrze bo podobno dzieci po ojcach chrzestnych przejmują skłonności...

5 komentarzy

george best

Ma facet chociaż stabilność w robieniu dzieci bo znam takich co tylko sex uprawiają raz w miesiącu.Sex to jak narkotyk trzeba zawsze rano poświntuszyć i wtedy dzień udany wiadomo są dni w miesiącu gdzie kobieta nie może no to wtedy ruszamy do tej co może.
Wipler dobrze powiedział z mównicy może jest pijakiem ale nie pije z podatków obywateli i nie zamawia pizzy z borowikami .
A gdzie teraz jest Polska świetnie w Brukseli powiedział Farage Tuskowi wypomniał mu że podobno my emigranci mamy wracać ale Pan Tusk nie powiedział ze to tylko żart bo i do czego mamy wracać ?Chyba do tej kasiorki 1500 pln na miesiąc i zakupów w bezdomce.

1 4
ID:65206

ozon

a może jednak coś na temat wszak tematem jest Janusz Korwin Mikke nie Tusk. Oj george" w wywracaniu kota ogonem przewyższasz tak Tuska jak i innych polityków ale to dobrze bo w tym jesteś bardzo polski! Powiem nawet mega- polski. Pozdrawiam

2 2
ID:65216

witto

~george best a dietki poselskie, pieniążki na prowadzenie biura, kilometrówki i inne ryczałty to niby z czego jak nie z podatków??? Znaczy się, że chla za moje. Co do emigracji to wole w polskim lesie sr....ie, niż fiołki w Mediolanie. I nie wracajcie emigranci - teraz na osiedlu jest o 70% mniej żuli i nierobów

2 0
ID:65220

george best

@~ozon: Co z tego że bedzie miał swoją partię i że ma kochanke oraz dzieci .Najważniejsze że nie cmokał się z Jaruzelskim i nic nie ukradł to się liczy .Od ponad 20 lat nie zmienia swojej strony politycznej i chwała mu za to to Polski Le Pen czas żeby europa wróciła do starych zasad i granic .

0 1
ID:65227

george best

@~witto: Kto o zdrowych zmysłach wróci do Polski gdzie złodziej na złodzieju złodzieja pogania.Meneli nie ma a pod opieką co miesiąc to kto bierze kasiorę pewnie ci najbogatsi.Polsak który uczciwie pracuje i nie chachmenci mając dwójkę dzieci i zarobki wraz z żoną 3000 na miesiąc żyje by przeżyć .A tu nie chodzi o to jego powinno byc stac na wyjazd na wakacje i inne tego typu rzeczy nie mówię tu o rarytasach.

1 2
ID:65228

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA