I znowu Jarosław karłowaty ma problem!! Obiecywał ,ze...

I znowu Jarosław karłowaty ma problem!!
Obiecywał ,ze weżmie przykład z Orbana i będziemy mieć drugie Węgry tyle ,ze nad Wisłą a tu... Węgrzy cytuję "dość już mają małego Putina "i proszą "Angelo pomóż"!
Co przykład to jak kulą w płot. Pecha ma Kaczyński!,i jest już tak wypalony ,ze tylko głaskanie kota najlepiej mu wychodzi? Niech tylko nie zagłaszcze biedaka na śmierć- szkoda by było.

9 komentarzy

george best

Angelika i jej postkomunistyczny rząd.Płaczą na Węgrzech te niedorajdy co nauczyli się aby Państwo im dawało.Angelice już niedługo ale zabraknie kasiory u siebie na socjale dla nierobów a ma ich kilka milionów.

5 4
ID:65393

jorguś

Może warto wspomnieć "o zielonej" wyspie, o powrotach, o wspaniałym leczeniu, o edukacji.
Kto to obiecywał???
Więc przestań popisywać się i opluwać jednych, a nie zauważać drugich.Oszustów, krętaczy, kombinatorów, aferzystów.
Jakoś nie przechodzi Ci przez gardło, to co opowiadali ludzie z PO w nagraniach. Niedaleko zresztą, we Włocławku pewna pani pokazała czym jest PO i jak załatwia się sprawy.
Przyjęcie Kuźniewicza, aby "wykończyć " Pałuckiego to też dobry przykład jak można ludzi "ogłupić".

4 5
ID:65394

ozon

"jorguś" ja nikogo nie opluwam , wiem co partia rządząca obiecywała a czego nie dotrzymała w takim stopniu aby społeczeństwo było zadowolone. Niemniej jednak przez kryzys nasz kraj został przeprowadzony bezpiecznie w tym sensie pozostał 'zieloną wyspą"
Oszuści czy krętacze jak piszesz sa w każdej partii bo jak sam wiesz partię tworzą ludzie a ludzie mają wady a te wady też dotyczą polityków bo jak już wielokrotnie pisałem to nie Marsjanie to Polacy przecież..
zawsze podkreślam ,ze ten 'tort" nie jest dzielony sprawiedliwie i rozumiem frustracje ...
dyskutowanie o nagraniach i tak niczego nie zmieni a poza tym nie ma to większego wpływu na rzeczywistośc.
sam widzisz ,ze obecni politycy to zgrane karty i wart " pac pałaca a pałac paca"
dwie partie zabetonowały scenę polityczną i od dobrych 8 lat trwa miedzy nimi walka..
A gwoli przypomnienia to informuję - ostatni raz głosowałem w 1989 roku ... i byłem z tego bardzo dumny...Podkreślam BYŁEM!!

4 6
ID:65396

jorguś

~ozon | 3 godziny temu, weź przeczytaj co napisałeś w pierwszym poście.
Później pomyśl i jeszcze raz przeczytaj.Zrozumiesz o co mi chodzi.I nie odwracaj kota ogonem.Tusk to oszust, razem ze swoją formacją."Zielona wyspa", Śmiechu warte.300 mld. złotych z UE to mało było.Który rząd tyle dostał w 25 leciu,.Te pieniądze oraz 100mld.zł przesłanych przez te lata do polski przez emigrantów uratowały popyt wewnętrzny.Tusk to lawirant i krętacz, teraz Kopaczowa spija piankę. Nie dyskutuj ze mną, bo szkoda mojego czasu.

6 4
ID:65397

krosta wojtka (bociana )

ZIELONY WŁOCŁAWEK

2 0
ID:65398

1

To jest niebezpieczny chlopina chrztuszacy sie nienawiscia do wszystkiego. Faktycznie Polacy musza otrzasnac sie z tej pajeczyny korupcyjnej, globalizacji i beznadziejnej ekonomii dyktowanej przez Unie i USA.

0 2
ID:65401

ozon

"jorguś" w pierwszym poście napisałem ,ze nie daj Boże aby PiS dorwał się do władzy- nie wprost ale takie było moje przesłanie.
W drugim zaś napisałem ,ze mimo wszystko mając do wyboru PiS czy PO- bliżej mi do tych drugich co nie jest jednoznaczne z tym ,ze jestem zachwycony.
I jeszcze coś tak Ty jak i ja mamy prawo do własnego zdania, światopoglądu czy sympatii politycznych a także do swobodnej wypowiedzi- to dał Polakom właśnie 1989 rok i to równe dla wszystkich.
Nie musisz się ze mną zgadzać mnie na tym nie zależy przecież.
Złościsz się zupełnie nie potrzebnie a co do dyskutowania no to zgadzam się z Tobą w zupełności... Pozdrawiam.

4 7
ID:65402

do ozon

jestes przesiakniety ta propaganda przemocy I nienawisci jaka uprawia TVN Polsat a nawet publiczna.
Wiadomo kto stoi za tymi mediam panowie Z WSI

2 4
ID:65403

ozon

Ale ubaw! Kraina deszczowców i don Pedro za każdym rogiem?
Macierewicz bis się odezwał.
Widać że ciebie dobrze impregnują pełne jadu i piekielnego ognia słowa płynące ze stacji radia pana ojca Tadeusza.
można zacytować jemu i jego zwolennikom kawałek wiersza "Lokomotywa" .. i choćby nie wiem jak się wytężał- to nie udżwignie- taki to ciężar..."
Żyj sobie człowieku w swoim świecie przepełnionym spiskowymi teoriami i dziękuj ,ze 1989 rok dał ci wolnośc i mozesz te teorie spiskowe na forum obwieszczać. Zdobycz dla takich jak ty bezcenna!!

3 5
ID:65408

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA