Witam,miałam ostatnio problem z licznikiem energii-przestał...

Witam,miałam ostatnio problem z licznikiem energii-przestał działać.Zgłoszenie tego problemu do dostawcy/Energa/ graniczyło z cudem.Infolinia to tragedia,próbowałam się dodzwonić 2godz.i nic.W punkcie dostawcy okazało się,że panie zajmują się tylko sprzedażą prądu i nic więcej ich nie obchodzi,numer telefonu do punktu na ul.Duninowską,który mi podały jest nieaktualny/taki sam jest podany w internecie.Moje pytanie jest następujący,czym jako mieszkańcy Włocławka zasłużylismy sobie na taka degradacje,czemu nie ma oddziałów Energii i Gazu ziemnego.Czy z każdą sprawą mamy jeździć do Torunia lub Płocka.Panie Prezydencie ratunku,tak być nie może!!!!!!

3 komentarze

Maria Antyenergagdańska

Mam z nimi ten sam problem. Przez 20 lat płaciłam rachunki za pośrednictwem banku w ramach "polecenia zapłaty". W grudniu nie wysłali rachunku do banku a ja nieświadoma, spałam spokojnie. W styczniu dostałam WEZWANIE do zapłaty za które policzyli sobie 35 PLN. To jest skandal. Wymyślili sobie sposób na wyłudzanie pieniędzy od klientów. Dlatego przechodzę do Plusa- tam jest taniej i prościej. Prezes jest bogaty i nie musi kombinować jak uciułać na milionową pensję.

5 0
ID:65445

maks

przysłużyliśmy sobie na taką degradację,przynależąc do tego bagiennego woj.kujawsko-pomorskiego.

3 1
ID:65451

Ja

Ja miałam problem z założeniem licznika prądu - ta sama sytuacja, nic z nikim nie można załatwić, zostaliśmy zdani sami na siebie, nikt nie chciał nam pomóc. Zgłosiłam sprawę do Rzecznika Praw Obywatelskich, jest w toku i czekam na odpowiedź. Proponuję zrobić to samo, im nas więcej tym lepiej.

0 0
ID:66009

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA