Film dla tych wszystkich co im tak żal Ukainy zobaczcie na...

Film dla tych wszystkich co im tak żal Ukainy zobaczcie na co Polska daje pieniądze.

6 komentarzy

cichyobserwator

Ci ,, bochaterzy " ( pisownia dla nich właściwa )o których wspomina ten obiektywny komentator to wklejają filmiki jak traktują jeńców .Nie będę ich wklejał bo to poniżanie i zezwierzęcenie na to nie zasługuje. Twój wpis ,siedzącego sobie w papuciach przy piwku mundrola budzi raczej politowanie niż wiarygodność oceny.
Kilka dni temu widziałem Amerykanów z BlackWater na naszym dworcu, mówili w/g mnie z czystym amerykańskim akcentem i tak im z oczu zle patrzyło.Pewnie niedługo zobaczymy ich w relacjach wiadomo skąd.
Filmiki tzw. separatystów zaś to esencja prawdy a czołgi, wozy opancerzone , działa i ciuchy to z zakupów w dobrze zaopatrzonych sklepach myśliwskich i tylko do humanitarnych celów.
Jesteś monotematyczny z tymi tematami na NIE , może napisz choć raz coś na TAK.

4 8
ID:65488

george best

@~cichyobserwator: Na tak napiszę jak wróci stara Europa jak każde Państwo będzie prowadziło swoją politykę.Piwa nie pijam .Na tak ciesze się że mam 4-ke dzieci i żonę ciesze się że dzieciaki są zdrowe że mam co do gara włożyć że pada deszcz na pewno wiesz że opiekuję się 3 osobami w wieku 80-lat mam Holendra który przeżył 2 wojnę wczoraj gadaliśmy na temat bazy USA w Holandii i razem doszliśmy do wniosku że to to samo co bazy Ruskich w Polsce.
Na tak największym moim marzeniem będzie jeśli Polska bedzie Polska a nie na rozkazach czarno-czerwonego czy Andrzejliki z DDR.

1 1
ID:65508

cichyobserwator

@~george best: Jaka stara Europa ? W zasadzie nie ma państwa które mogłoby być samowystarczalne a polityka to właśnie dogadywanie się z innymi. Do czego chcesz się cofać ? W jakich to czasach było tak wspaniale ? Żyję chyba dłużej niż Ty ale wracać do dawnych czasów nie chciałbym nawet w myślach.

2 4
ID:65511

george best

@~cichyobserwator: Stara Europa to ta bez eurochołchozu z Beneluxem itd .Iprawicową Polską Francją Holandią i innymi krajami Europy bez lewactwa.

0 0
ID:65533

cichyobserwator

@~george best: Taaaak, i czasy kolonialne tych wszystkich których wymieniłeś wspaniałe były. A ci skolonizowani jacy szczęśliwi byli ? Chyba że masz szlacheckie korzenie to masz czego żałować.

0 2
ID:65538

fiskus

@~cichyobserwator: prezydent Rp - ze śląska na Syberię, a z Polski na zachód.

0 0
ID:65539

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA