Widzieli wystąpienie kandydata na Prezydenta Pana Andrzeja...

Widzieli wystąpienie kandydata na Prezydenta Pana Andrzeja Dudy ? Podobnież Hrabia nie śpi od soboty, a czolowe telewizje jakos dziwnie zamilkły na ten temat heheh. Ja wiem na kogo zagłosuję. Pozdrawiam !!!

8 komentarzy

znaFca

Pomiędzy wystąpieniem Hrabii a Dudy była przepaść. Hrabia nawet żonę pozdrawiał z kartki. Zaczyna się nerwowa nagonka na Dudę, ponieważ "raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy".

10 7
ID:65468

1

Pan Duda nie tylko jest w organizacji nazywajacej sie "Solidarnosc" obecnie niezbyt chlubna nazwa ale jeszcze chce dalszych prywatyzacji. Czego ? Wszystko sprzedane. Mamy wlasnie skutki tych prywatyzacji.

2 9
ID:65470

george best

Bynajmniej człowiek mówił o rodakach i nie czytał z kartki .O Polsce nie o lizaniu 4 liter Angelice i reszcie bandy.Młody i przebojowy nie starzec z PZPR -u.

10 8
ID:65474

george best

Ja cały czas za wujem Korwinem bo Duda chce przywrócić stare prawo dla emerytów a Korwin tym co głosowali chce podnieść do 99 lat .Mówił też cos duda o lasach że nie pójdą pod młotek to się pejsiate troszkę poddenerwowały .Pół starówki w Amsterdamie jest w ich rękach naród który sie wiecznie ukrywa i tylko kasiorę im dawaj.Niech najpierw zapłacą palestyńczykom.

3 5
ID:65476

Jaś i Małgosia

szczególnie ubawiła mnie opowiastka o tym jak to jechał z L. Kaczyńskim samochodem i to , że będzie kontynuował dzieło Lecha / czyzby Kaczyński pozostawił jakąś niedokończoną rzeźbę? /

6 9
ID:65479

rozbawiona

@~1: dalsze prywatyzacje heheh ... a wiesz kto chce sprywatyzować lasy państwowe ? słuchales w ogole tego wystąpienia, czy tylko "wybrane fragmenty" w tvn widziales ?

7 2
ID:65481

krosta wojtka (bociana)

A czyn te solidaruchy się różnią. Byle się nachapać.

5 7
ID:65484

wyborca

Ja też wiem , Duda , to się uda !!!

4 7
ID:65489

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA