Nieugięty ojciec Tadeusz za nic ma swoje owieczki...

Nieugięty ojciec Tadeusz za nic ma swoje owieczki

, a kobiety są urodziwe..hoho...nie wspomnę o wieśniakach w krawatach.

6 komentarzy

1

Ojciec Tadeusz jest zwyklym mezczyzna i w koncu ksieza powinni zenic sie zeby nie bylo niedomowien.

1 1
ID:65496

george best

Jaki z niego ojciec jak dzieci nie ma.Przestańcie mówić na nich ojciec .Wiekszość z was jest wierzaca w starym testamencie jest napisane że Nie bedziesz brał imienia swego nadaremno a tu ojciec z Watykanu ojciec z Torunia itd .Matka Teresa od rózańców i prania kasy.
Kończąc nikt nie jest żólwiem z Galapagos i nie żyje 120 lat

2 1
ID:65497

Olo

@~george best: nie cytuj tekstów , których nie znasz, nie rozumiesz i które są Ci obce, o czym wszem opowiadasz. A prawdziwie brzmi to tak „Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno” i jest to drugie przykazanie Boże. W księgach Starego Testamentu widać ogromną troskę o szacunek dla imienia Bożego, czego tobie życzę i pozdrawiam.

1 1
ID:65498

wpyskgo

Ten powinien być w pierdlu.

0 0
ID:65504

george best

@~Olo: Ja nie rozumiem tej doktryny zwanej religią .Bo jak można wierzyć w coś czego nie było.Ty masz ojca ja miałem ojca ale cyrkowiec z jakiej racji to się ojciec nazywa .
W Starym jak i Nowym Testamencie napisane jest wiele szkoda że ów mędrzec który to pisał nie napisał ile spłynie krwi niewinnych ludzi w imie nawracania i dwóch klepek.

0 0
ID:65506

george best

@~Olo: Ale Olo jak już poruszyłeś ten temat to wolę spokojne życie niż życ z religią która ma jak każda z religii krew na rękach.Także miedzy Allahem a Bogiem nie widzę żadnej różnicy chodzi mi o zabijanie niewinnych ludzi.

0 0
ID:65507

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA