Psychopacie z bloku przy ulicy Zbiegniewskiej 10, który...

Psychopacie z bloku przy ulicy Zbiegniewskiej 10, który walczy z kierowcami parkujących (prawidłowo) tam samochodów, i wczoraj poprzebijał opony samochodów życzę wszystkiego najgorszego. Przez niego nie zdążyłem dojechać na leczenie do szpitala. Sprawa została zgłoszona na policję.

5 komentarzy

Mk

Wszędzie się widać znajdzie jakiś samozwańczy "gospodarz " domu i dopóki ktoś się jemu nie postawi dopóty będzie władał niepodzielnie. Koniecznie zgłoście sprawę także do S.M." Południe ", chyba ten dom podlega pod tą spółdzielnię?

5 1
ID:65514

1

Trzeba wyslac go do psychiatry

2 0
ID:65517

Kazik299999

U mnie pod blokiem na Fredry -notoryczny pijak-parkuje dwa! samochody cieniasy!Ma flaki w oponach i co jakiś czas je pompuje.Nic sobie z tego nie robi że zajmuje dwa!!! miejsca parkingowe. Jest agresywny.Gdzie mam to zgłosić???

1 1
ID:65518

Mk

@Kazik ,Do administracji , jak to nie pomoże ,a facet jak mówisz jest agresywny w zachowaniu to trzeba by dzielnicowy z nim porozmawiał. Telefon do dzielnicowego powinien być na tablicy ogłoszeń na klatce schodowej.

2 0
ID:65519

george best

@~Kazik299999: Ma dwa Cieniasy to dziany gość jeśli ma jednego w kolorze białym z kołpakami z bezdomki to zostaw .Te auta ida na specjalne zamówienia gościu śpi na kasie pewnie dlatego jest notorycznym pijakiem.
One nie sa na flakach to nowe modele jak wsiada i odjeżdża koła same nabierają powietrza wysuwa się tylny spojler i włącza turbina .
Tak na poważnie kup flaszkę wypijcie i pogadajcie co tam zaraz będziesz gdzieś zgłaszał i bawił się w konfiturę.

0 2
ID:65528

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA